adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Inevitabilul s-a produs! Lewandowski se desparte de Bayern Munchen. ”Sper că nu mă vor opri doar pentru că pot”

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20724079/1/lewandowski.jpg

Robert Lewandowski (33 de ani) şi-a stabilit viitorul. Starul polonez şi-a anunţat despărţirea de Bayern Munchen şi a punctat faptul că speră ca oficialii bavarezi să îl lase să se transfere.

„Un singur lucru pot să spun: Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârşit, nu-mi pot imagina cum aş mai putea să joc pentru acest club. Sper că nu mă vor opri doar pentru că pot. Transferul e cea mai bună soluţie pentru toţi”, a spus atacantul, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, în cadrul cantonamentului naţionalei Poloniei.

  • 374 de partide şi 344 de goluri a reuşit Lewandowski în tricoul bavarezilor.

Barcelona l-ar vrea, dar La Liga blochează mutarea

Posibilitatea ca Barcelona să îl transfere pe Lewandowski e mică, mai ales că Javier Tebas, preşedintele La Liga, a afirmat public că formaţia roş-albastră are peste 500 de milioane de euro pierderi în ultimii doi ani.

”Trebuie să se întâmple şi alte lucruri care nu ştiu dacă se vor întâmpla. Chestia cu Barca Estudios... În bugetul lor aveau vânzarea Barca Estudios pe care nu o văd. Cifrele sunt foarte simple, da. Au peste 500 de milioane de euro pierderi în ultimii doi ani. Trebuie să le recuperezi pentru a-l putea semna pe Lewandowski.

Mai are un an contract la Bayern, salariul lui Lewandowski, plus suma pe care o vrea Bayern, îmi dau senzaţia că nu îl văd în prezent la FC Barcelona”, a declarat Javier Tebas pentru Marca.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele