adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Înfrângere a Franţei în tureneul celor Şase Naţiuni după 14 victorii consecutive

Rugby Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21015564/1/six-nations-2023.png

Echipa naţională de rugby a Franţei a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de naţionala Irlandei, scor 19-32, în a doua etapă din Turneul celor Şase Naţiuni. A fost prima înfrângere a Franţei după 14 victorii consecutive.

Irlanda s-a impus la Dublin cu 32-19, într-un meci în care a înscris patru eseuri, prin Keenan (min. 8), Lowe (min. 20), Porter (min. 26) şi Ringrose (min. 71). Formaţia franceză a reuşit un eseu, prin Penaud (min. 17), dar a fost prea puţin pentru elevii lui Fabien Galthié. Irlanda a câştigat punctul bonus ofensiv.

Franţa a pierdut primul meci după 14 victorii consecutive. Ultima înfrângere a naţionalei cocoşului galic a fost consemnată la 17 iulie 2021, când Australia a învins-o cu 33-30.

În al doilea meci al zilei, Scoţia a câştigat şi ea punctul bonus ofensiv, după ce a învins cu 35-7 naţionala Ţării Galilor. Scoţienii au înscris cinci eseuri, prin Turner (min. 29), Steyn (min. 50 şi 57), Kinghorn (min.70) şi Fagerson (min. 78). Galezii au înscris un eeu, prin Owens (min. 33).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele