Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid

Inter d'Escaldes – CFR Cluj 1-1! Campioana României a tremurat serios în faţa unei echipe de amatori, dar merge mai departe în Conference League

CFR Cluj Publicat pe 27 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20792560/1/cfr-cluj-inter-d-escaldes-turul-2-preliminar-conference-league21-07-2022-1-scaled.jpg

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, după ce a trecut cu scorul general de 4-1, echipa din Andorra, Inter Escaldes. În turul al treilea preliminar din Conference League, CFR Cluj o va întâlni pe Soligorsk, campioana Belarusului.

Miercuri, în returul din Andorra, scorul a fost 1-1.

Pentru CFR Cluj a marcat Deac, în minutul 51, din penati, iar pentru Inter Escaldes a înscris Soldevila, în minutul 21.

CFR Cluj a evoluat în formula: Bălgrădean - Manea, Burcă, Kolinger (Braun 61'), Camora - Deac (Muhar 66'), Bordeianu, Cvek - Păun (Petrila 45'+2), Debeljuh (Jefte 66'), Roger (Yeboah 81'). Antrenor: Dan Petrescu

Din minutul 61, Inter Escaldes a evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Lima. În minutul 90+4 a fost eliminat un al doilea jucător de Inter, Rubio.

În tur, CFR Cluj s-a impus, scor 3-0. 

Inter d'Escaldes – CFR Cluj, manşa secundă din turul doi preliminar al Conference League, se dispută astăzi, de la ora 18:00.

Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate live text de către site-ul www.PrimaSport.ro. În tur, campioana României a învins campioana Andorrei cu scorul de 3-0.

Inter d'Escaldes – CFR Cluj 1-1 (Soldevila 21 / Deac 51)

Echipele de start:

  • Inter d'Escaldes (4-4-2): Munoz - Gallego, Ildefons Lima, Chete, Marce - De La Torre, Martinez, Roca, Cabrera - Soldevila, Andreu
  • Rezerve: Coca, Chus Rubio, Moreno, Betriu, Jordi Rubio
  • Absent: Feher (suspendat)
  • Antrenor: Raul Obiols
  •  
  • CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean - Manea, Burcă, Kolinger, Camora - Deac, Bordeianu, Cvek - Păun, Debeljuh, Roger
  • Rezerve: Scuffet, Rareş Gal, Graovac, Petrila, Yeboah, Betancor, Mistrati, Yuri, Braun, Muhar, Buş
  • Absent: N. Boateng (suspendat)
  • Antrenor: Dan Petrescu

Min. 90 + 5: Partida se termină 1-1! CFR se califică în turul III prelimar al Conference League graţie victoriei, scor 3-0, din tur.

Min. 90 + 4: Rubio vede cartonaşul roşu pentru un fault la Petrila! Gazdele vor termina meciul în 9 oameni.

Min. 89: Jefte încearcă un şut de la aproape 25 de metri, însă spaniolul nu reuşeşte să găsească spaţiul porţii. 

Min. 85: Ocazie pentru Inter d'Escaldes! Portarul gazdelor scoate şutul plasat, din careu, expediat pe jos de Kolinger.

Min. 81: Petrila şutează în forţă peste poarta adversă din careu!

Min. 80: Bălgrădean în blochează perfect pe Roger Marce.

Min. 79: Bară pentru CFR Cluj! Petrila centrează, Roger se înalţă bine, însă mingea trimisă de brazilian cu capul este deviată de portarul gazdelor în bară. 

Min. 73: Ocazie mare pentru Inter d'Escaldes! Nouarul gazdelor, Andreu, trimite din câţiva metri cu capul peste poarta lui Bălgărdean. Campioana Andorrei joacă din minutul 61 în 10 oameni. 

Min. 69: Bălgrădean intervine bine la un şut de la distanţă al gazdelor. 

Min. 66: Dan Petrescu face o dublă schimbare: ies Deac şi Debeljuh, intră Jefte şi Muhar. 

Min. 61: Lima vede a doua oară cartonaşul galben, de data aceasta pentru o simulare, şi îşi lasă echipa în 10 oameni. 

Min. 59: Inter d'Escaldes este aproape să înscrie! Un jucător trimite în bară din voleu, din careul ardelenilor, iar apoi alt fotbalist trimite mult peste poartă. 

Min. 51: GOL CFR Cluj! Ciprian Deac transformă lovitura de pedeapsă, trimiţând portarul advers în direcţia opusă execuţiei sale. 

Min. 50: Penalty pentru CFR Cluj! Deac obţine lovitura de pedeapsă la un duel cu Lima. 

Min. 49: Inter d'Escaldes cere penalty la un duel dintre Andrei Burcă şi Andreu. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: Inter d'Escaldes – CFR Cluj este 1-0 la pauză!

Min. 45 + 2: Dan Petrescu a făcut prima schimbare: Păun, accidentat, a fost înlocuit de Petrila. 

Min. 42: Bordeianu are şansa de a marca de la aproximativ 23 de metri, poziţie centrală, însă şutul său a semănat mai mult cu o degajare. 

Min. 34: O nouă fază periculoasă reuşită de Inter d'Escaldes: centrarea ameninţătoare, la care  Soldevila este foarte aproape să ajungă, însă mingea se duce pe lângă poarta lui Bălgrădean. 

Min. 29: Inter d'Escaldes este aproape de un nou gol, chiar la executarea unei lovituri de la colţul terenului. Lovitura de cap a aceluiaşi Soldevila se duce un pic peste poarta apărată de Bălgrădean. 

Min. 21: GOL Inter d'Escaldes! CFR Cluj riscă să se facă din nou de râs în Europa. Apărarea ardelenilor a fost din nou păcalită, iar şeptarul gazdelor Soldevila a împins balonul în poarta goală cu capul.

Min. 16: În urma unei centrări venite din corner, defensiva clujenilor este prinsă pe picior greşit la o lovitură de cap, însă Bălgrădean reuşeşte să reţină balonul lângă bară.

Min. 1: A început meciul!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele