Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Inter Milano a ajuns la Istanbul pentru finala Ligii Campionilor. Italienii vor întâlni Manchester City

Champions League Publicat pe 8 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21221724/1/intr-avion.jpg

Formaţia italiană Inter Milano a ajuns joi seara la Istanbul, oraşul care va găzdui sâmbătă finala Ligii Campionilor, unde echipa lui Inzaghi va întâlni pe Manchester City. Confruntarea va fi în direct la Prima Sport 1 şi www.primplay.ro, de la ora 22:00.

Nerazzurii au decolat joi după amiază de pe Aeroportul Malpensa şi au ajuns seara la Istanbul, unde au fost întâmpinaţi de Javier Zanetti, aflat deja în Turcia. Antrenorul lui Inter, Simone Inzaghi, a anunţat că atacantul Joaquin Correa a fost recuperat, el antrenându-se joi dimineaţa alături de ceilalţi componenţi ai lotului interist.

Inzaghi va avea astfel la dispoziţie toată echipa pentru finala de sâmbătă, inclusiv pe armeanul Mkhitaryan. Inzaghi urmează să decidă dacă în primul unsprezece va începe cu Mkhitaryan sau Brozovic la mijloc, pentru atac având de ales între Dzeko şi Lukaku.

Vineri, Inter are programate două antrenamente – dimineaţa şi seara, iar după amiaza va avea loc conferinţa de presă a lui Simone Inzaghi.

Manchester City – Inter Milano, sâmbătă, de la 22:00, la Prima Sport 1

Finala Champions League dintre Manchester City şi Inter Milano va fi transmisă în direct de către Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 22:00 şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se văd aproape toate meciurile din cea mai puternică întrecere intercluburi din lume.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, paradele spectaculoase, deciziile VAR şi alte momente-cheie ale finalei Champions League.

Manchester City este la doar un meci distanţă de o triplă istorică. ”Cetăţenii” au câştigat Premier League cu 89 de puncte, la 5 ”lungimi” peste Arsenal, ocupanta locului 2, deşi ”tunarii” au condus în majoritatea sezonului.

Elevii lui Guardiola s-au impus şi în finala FA Cup, scor 2-1, în faţa rivalei concitadine Manchester United, iar acum au şansa să câştige pentru prima dată în istoria clubului Champions League, la doar doi ani după finala pierdută cu Chelsea (0-1). Pentru tehnicianul catalan ar fi al treilea torfeu suprem câştigat din CV. Guardiola a mai cucerit de două ori UCL alături de Barcelona în 2009 şi 2011.

Cu o tradiţie mult mai bogată, Inter Milano se poate lăuda cu trei ”trofee cu urechi” cucerite în sezoanele 1963–64, 1964–65 şi 2009–10. Totuşi, milanezii pornesc cu şansa a doua în faţa gigantului englez atât prin felul în care s-a desfăşurat sezonul pentru ambele echipe, cât şi prin diferenţa între loturi. Cu 72 de puncte, Inter a terminat doar pe locul 3 în Serie A, însă a reuşit să îşi treacă în palmares un nou trofeu în actuala stagiune, Cupa Italiei, după finala câştigată în faţa Fiorentinei (scor 2-1).

Gruparea ”negru-albastră” este evaluată de site-ul de specialitate Transfermarkt la 534,45 milioane de euro, în timp ce Manchester City este estimată de aceeaşi sursă la 1,05 miliarde de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri