Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Interes pentru împrumutul a 3 jucători! FCSB trebuie doar să-şi dea acordul

FCSB Publicat pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20939322/1/rps-6917.jpg

FCSB are şansa să împrumute mai mulţi jucători tineri la o altă echipă din Liga 2, la Poli Iaşi. Sâmbătă, moldovenii au trecut cu 2-1 de Unirea Constanţa, formaţie la care FCSB îşi trimite tinerii să crească, în etapa a 16-a a campionatului diviziei secunde. La final, preşedintele ieşenilor, Cornel Şfaiţer, a remarcat faptul că va încerca să stea de vorbă cu conducerea FCSB-ului, pentru ca anumiţi tineri de la Unirea Constanţa să facă pasul la Poli Iaşi.

Cornel Şfaiţer nu a dat nume, dar a afirmat că e vorba de mai mulţi jucători, pe care i-a lăudat pentru modul în care au evoluat în disputa de la Clinceni. Rămâne de văzut cum va fi tratată solicitarea, pentru că Gigi Becali a afirmat că vrea să renunţe la ”proiectul” de la Unirea Constanţa, care consumă o sumă importantă de bani în fiecare lună. 

Avem mult de muncă, cu siguranţă vom vedea un Poli Iaşi cu o altă faţă în 2023. Nu e întâmplător că nu avem un avans de puncte în clasament. A fost greu, dar important este că suntem în obiectiv.

Credeţi-mă, îmi spuneau prietenii de celelalte rezultate, dar nu mă interesau deloc. Am fost atent doar la prestaţia noastră. Am văzut o echipă Unirea Constanţa cu jucători foarte interesanţi. Sunt mulţi, mi-aş dori doi-trei de aici.

Cred că, dacă va fi cazul, ne vor ajuta (n.r. – Gigi Becali). Începând de luni ne apucăm de treabă. Uşa e deschisă şi la sosiri, dar şi la plecări. Avem nevoie de întăriri. Iaşi trebuie să arate altfel ca joc, avem nevoie de jucători cu personalitate, cu altă calitate”, a spus Cornel Şfaiţer pentru GSP.

Presa din Ungaria neagă faptul că mijlocaşul e dorit de MOL Fehervar

Informaţiile conform cărora Malcom Edjouma ar putea ajunge în Ungaria, la MOL Fehervar, au fost comentate şi analizate de presa maghiară, care a anunţat că echipa amintită nu este interesată de achiziţia mijlocaşului din SuperLiga României!

Situaţia nu ar fi cea explicată de Gigi Becali sau de Mihai Stoica, acesta din urmă afirmând că pe numele mijlocaşului există intenţia de a se oferi un salariu de 700.000 de euro, iar presa din Ungaria accentuează ideea că e doar o strategie prin care FCSB să aibă ocazia să obţină o sumă mai mare de bani pentru francezul născut la Toulouse.

Este foarte posibil ca FCSB să vrea doar să-i ridice preţul fotbalistului, folosindu-se de campionatul Ungariei”, precizează cskafoci.hu, în urma reacţiilor din spaţiul public ale oficialilor FCSB-ului, din ultima perioadă.

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB în februarie acest an, iar de atunci a prins 37 de meciuri, a marcat de şase ori şi a oferit trei pase decisive.

Din Ungaria, nu ştiu. MOL, parcă, da”, spunea zilele trecute Becali, despre o ofertă pe care o are pe numele lui Edjouma.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele