Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone

Internaţionalul român care nu are nicio şansă în faţa lui Denis Drăguş în atacul României: ”Niciodată nu poate fi o soluţie înaintea lui!”

Echipa nationala Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21538553/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024.jpg

Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa echipei naţionale a Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.

Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu.

La o zi după meci, Marius Şumudică a analizat partida. Antrenorul a tras mai multe concluzii şi a spus că sud-americanii au jucători de calitate superioară.

Mai mult decât atât, el susţine că Denis Drăguş este o alegere mai bună ca atacant decât George Puşcaş. Antrenorul a motivat cu evoluţiile bune ale jucătorului din Turcia.  

”Niciodată nu poate fi o soluţie înaintea lui!”

”Nu pot eu să comentez ce a zis Edi Iordănescu şi ce a văzut el. Sunt atâţia oameni de fotbal care pot spune, nu stau eu să mă contrazic cu selecţionerul, pentru ca el este mai sus decat mine la acest moment. Dacă el vede lucrul ăsta, înseamnă că aşa îl simte pe Drăguş.

Eu nu vreau să-i fac rău jucătorului şi să spun că e o altă poziţie decât vede selecţionerul. Dacă în momentul de faţă selecţionerul spune că Drăguş dă cel mai bun randament în pozitia de winger, este decizia lui şi trebuie să i-o respectăm.

Nu are rost să fac comentarii, din moment ce eu nu am job în momentul de faţă, iar el este selecţioner. Probabil îşi dă seama unde dă cel mai bun randament. Denis Drăguş nu poate juca extremă, dar nu vreau să intru în conflict cu selecţionerul. (...)

Îmi pun şi eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguş marchează 13 goluri în Turcia din poziţia de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l foloseşti cu Irlanda de Nord din poziţia aia? Niciodată nu cred că Puşcaş poate fi o soluţie înaintea lui Drăguş”, a spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri