Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Intervenţie categorică după FCSB – Rapid: ”Au fost de cascadorii râsului! Au greşit, pa, la revedere” ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21373285/1/gigi-becali-2023-1.jpg

Nana Falemi a avut un mesaj indirect pentru patronul FCSB-ului, Gigi Becali, după ce echipa vicecampioană a cedat în faţa Rapidului, scor 1-2. Fostul fotbalist a făcut o analiză a celor doi fundaşi centrali, Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana, despre care a spus că au fost de cascadorii râsului dat fiind modul în care s-au apărat.

Deşi a declarat că îi place Dawa, având calităţi foarte bune, pe care le-a remarcat în meciurile trecute, Falemi consideră că acesta a contribuit într-un procent important la înfrângere, la pierderea confruntării.

Au fost de cascadorii râsului! Dawa trebuie să dea 10 goluri ca să spele din păcate. El e febleţea mea, l-am apărat tot timpul, are chestii pozitive, calităţi fizice, face lucruri foarte bune în atac, dar la concentrare sau interpretare e deficitar. Pentru FCSB trebuie să fii complet, mai ales într-un derby.

Ei doi nu au jucat în astfel de meciuri, iar dacă o singură dată ai întârziat o decizie, o fracţiune de secundă, s-a terminat! Nu s-a dus la omul lui Dawa, s-a dus lângă Ngezana, a venit mingea la Iacob, Iacob a băgat mingea în poartă, pa, la revedere!

Astea sunt decizii mici, pe care trebuie să le iei foarte rapid, iar ei doi nu au fost în stare să le ia”, a spus Nana Falemi în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Dawa şi Ngezana, ca Stan şi Bran

Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana au fost jucătorii luaţi la rost după ce FCSB a cedat în faţa Rapidului, scor 1-2. Cei doi fundaşi centrali au fost aspru criticaţi în urma derby-ului de pe Arena Naţională, iar Nana Falemi a fost printre contestatarii duri.

Fost fundaş la FCSB, Falemi a declarat că, la golul doi al Rapidului, marcat de Paul Iacob, Dawa şi Ngezana ”s-au marcat reciproc”, iar fotbalistul lui Bergodi, fără om lângă el, l-a executat fără probleme pe Târnovanu.

Dawa l-a marcat pe Ngezana. S-au marcat unul pe altul, lipsă de organizare! E super elementară faza, dar ei nu au jucat împreună, se vede asta într-un derby, se văd toate micile probleme. Dawa nu e obişnuit să conducă apărarea, Ngezana nu e obişnuit să conducă apărarea.

I-ai pus pe amândoi şi nu au luat decizia potrivită”, a spus Nana Falemi în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele