Ultima oră
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV
Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt
VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli” VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli”
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV

Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică

Rapid Publicat pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21581420/1/profimedia-0850177422.jpg

Dan Şucu s-a întâlnit, în cursul zilei de joi, cu Marius Şumudică.

Deşi a părut să fie în pole-position în cursa pentru preluarea Rapidului, Marius Şumudică nu a avut noroc nici de această dată.

Din primele informaţii reiese că Dan Şucu a luat decizia de a nu-l numi pe Şumudică. Finanţatorul Rapidului ar urma să meargă pe mâna unui antrenor străin, începând cu sezonul viitor. 

Antrenorul a dezvăluit că a fost un dialog constructiv şi nu a dorit să ofere detalii despre faptul că ar putea fi antrenorul giuleştenilor.

Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică

Conform GSP, motivul pentru care cei doi s-au întâlnit nu a fost numirea lui Şumudică pe banca Rapidului. Se pare că Dan Şucu i-ar fi cerut lui Şumi să nu se mai autopropună ca antrenor la Rapid şi să evite să mai vorbească în spaţiul public despre acest subiect.

Antrenorul a dezvăluit că a fost un dialog constructiv şi nu a dorit să ofere detalii despre faptul că ar putea fi antrenorul giuleştenilor.

”E adevărat, m-am văzut cu domnul Şucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot şi nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Şucu a dorit să mă cunoască personal.

Pot să vă spun doar atât, a fost o oră şi jumătate extrem de plăcută, în care am discutat cu un om care nu doreşte decât binele Rapidului. Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale, la standarde europene pentru fanii din Giuleşti!

Bineînţeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este pentru totdeauna în sufletul meu… Le doresc multă baftă şi lui Lobonţ, şi echipei, să câştige cu CFR-ul şi să spere în continuare la Europa. Vedem zilele următoare dacă se va şi concretiza ceva”
, a dezvăluit Şumudică, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele