Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Intrarea în Republica Moldova, interzisă pentru boxeri din Muntenegru care erau înscrişi la un turneu internaţional. Sportivii au fost obligaţi să se întoarcă acasă

Box Publicat pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21019644/1/fb-boxing-club-budva.jpg

Un grup de boxeri muntenegreni, care urma să participe la un turneu internaţional, a fost obligat să se întoarcă acasă după ce i s-a interzis intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Poliţia de Frontieră moldoveană i-a oprit pe sportivi pe Aeroportul Internaţional Chişinău, chiar după ce au aterizat, relatează deschide.md.

Cei cinci boxeri împreună cu antrenorul s-au deplasat din Muntenegru în R. Moldova pentru a participa la turneul internaţional ”Pavel LUSCESCHII”, în perioada 15-17 februarie.

”Pe Aeroportul din Chişinău, poliţiştii nu au permis echipei noastre să intre în R. Moldova, fără a ne oferi vreo explicaţie. După câteva ore de aşteptare, boxerilor noştri le-au fost luate actele şi li s-a cerut să se întoarcă cu primul avion, care decolează mâine, la 9:20, cu destinaţia Istanbul, după care vor urca în altă aeronavă la 19:40 cu destinaţia Podgorica. Din păcate, participarea boxerilor noştri la turneul internaţional s-a încheiat înainte de a se începe”, se arată pe pagina de Facebook a clubului sportiv din care fac parte boxerii.

Purtătorul de cuvânt al IGPF din R. Moldova, Raisa Noviţchi, a declarat că în ultimele 24 de ore mai mulţi cetăţeni străini au primit refuz de intrare în R. Moldova, pe motiv că nu întruneau condiţiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.

”Amintim că, după data 24 februarie 2022, odată cu instituirea situaţiei de urgentă legată de război în imediata apropiere de frontiera de stat a R. Moldova, la intrarea în ţară toţi cetăţenii străini trec un control special, în contextul excluderii unor riscuri de securitate”, a mai declarat Noviţchi.

Luni, preşedintele Maia Sandu a declarat că, potrivit informaţiilor oferite de autorităţile ucrainene, Rusia ar încerca să provoace destabilizarea situaţiei în R. Moldova inclusiv cu implicarea unor diversionişti străini, între care se numără sârbi şi muntenegreni.

Din acelaşi motiv s-a decis ca meciul de fotbal din play-off-ul Conference League, dintre Sheriff Tiraspol şi Partizan Belgrad, care va avea loc joi, să se desfăşoare cu porţile închise.

Fanii echipei din Serbia au fost opriţi pe aeroport şi, la fel ca boxerii muntenegreni, somaţi să părăsească R. Moldova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele