Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Întrebat dacă a fost "lucrat" de jucători, Adrian Mutu a răspuns fără ezitare! "Cu siguranţă se va afla"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21552620/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-3.jpg

Adrian Mutu şi-a dat demisia după ce Corvinul a umilit-o pe CFR Cluj, scor 4-0.

Mai mulţi oameni importanţi din fotbal au insinuat că "Briliantul" a fost "lucrat" de jucătorii fostei campioane.

Acum, Mutu a vorbit despre această situaţie. Tehnicianul este de părere că nu a fost "lucrat" de jucători, dar a ţinut să puncteze că dacă lucrurile au stat altfel, atunci este convins că adevărul va ieşi la iveală.

"A fost o înfrângere umilitoare pentru mine, dar şi pentru echipă. Când te bate o echipă de liga a doua la scorul ăla, eu unul nu accept.

Eu cred că a fost un accident, nu a fost altceva. O să se afle. Dacă ceva s-a întâmplat, cu siguranţa se va afla, dar nu cred.

De la CFR te aştepţi la o evoluţie ca cea din meciul cu Rapid, din Giuleşti. Te aştepţi să bată la scorul ăla, nu te aştepţi să piardă cu o echipă de liga a doua.

Eu cred că a fost, totuşi, un accident, pentru că ştiu ce băieţi sunt în echipa aia", a spus Adrian Mutu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele