adplus-dvertising
Ultima oră
Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!" Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!"
Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan
Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia
MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal" MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal"
Basarab Panduru, reproşuri în direct pentru Adi Mutu: "De ce ai jucat aşa!?" Basarab Panduru, reproşuri în direct pentru Adi Mutu: "De ce ai jucat aşa!?"
Adio, pretenţii în Europa! FCSB merge în Danemarca fără şapte jucători de bază Adio, pretenţii în Europa! FCSB merge în Danemarca fără şapte jucători de bază

Invazia bolizilor! Romanian Endurance Series, duminică, de la 15.30, în direct pe Look Sport+

Auto-Moto Publicat pe 11 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20279185/1/romanian-endurance-series.jpg
Cel de-al şaselea sezon al Romanian Endurance Series se vede şi în 2021 la posturile Look Sport, care transmit toate cele opt etape.
 
Etapa 4 a Romanian Endurance Series se va desfăşura pe circuitul Motorpark România, în sens invers şi va avea o durată de două ore. 
Motorpark România este primul circuit de viteză din România, cu o lungime totală de 4.129 m.
 
Complexul se doreşte a fi un pol de dezvoltare a motorsportului autohton, un adevărat centru de instruire şi perfecţionare pentru toate categoriile de vârstă şi pentru găzduirea competiţiilor sportive.
 
Fanii sporturilor cu motor pot să urmărească în direct această competiţie, duminică, de la ora 15.30, în direct pe Look Sport+.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele