Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare”

Superliga Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21566154/1/rednic-il-vrea-pe-andone-lana-el-la-dinamo-zfalcosul-ii-raspunde-in-stilul-caracteristic-zma-duc-doar-size6.jpg

FCSB este lider detaşat în Superliga cu doar 5 etape înainte de finalul sezonului. Roş-albaştri au remizat în ultima etapă pe teren propriu cu Rapid, scor 2-2.

Deşi trupa lui Elias Charalambous a defilat în această ediţie de campionat, Ioan Andone este de părere că odata cu revenirea lui Dan Petrescu pe banca CFR-ului, clujenii vor devenii principalii candidaţi la caştigarea titlului.

„O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum!

Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani şi a câştigat şi campionate la rând. Gică Hagi va face bine anul următor. Nu ştiu ce va face FCSB-ul fără Coman şi Olaru, o să le fie greu. Lobi (n.r.- Bogdan Lobonţ) nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Lobi mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru el. Ştie fotbal şi are multe cunoştiinţe şi contacte. Eu nu cred că Marius Şumudică ar fi venit în acest moment. Nu venea dacă avea condiţia pusă lui Lobonţ. Eu cred că o să câştige (n.r.- titlul în sezonul următor) Dan Petrescu, doar să nu plece”, a spus Ioan Andone, pentru Digi Sport.

Fostul antrenor de la Dinamo şi CFR Cluj a vorbit şi despre echipa care va ocupa poziţia secundă la finalul acestui sezon. 

„FCSB e campioană clar. Nu mai are cum să se încurce, e clar. Ce să se întâmple, să piardă toate meciurile? Nu cred. E anul lor, au avut mai multă constanţă decât CFR, Rapid şi Craiova.

Iar Farul e acolo sus, iar eu o văd pe locul 2 la final. Parcă Gică Hagi şi-a revenit în play-off, pentru că până atunci Farul a fost foarte oscilantă în evoluţii. Şi bravo lui că s-a concentrat pe finalul campionatului", a spus Ioan Andone, potrivit Agerpres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele