Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Ioan Filip şi-a găsit repede echipă! A semnat şi a efectuat deja primul antrenament cu noua formaţie

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe 7 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21453195/1/filip.jpg

Ioan Filip şi-a găsit repede un angajament după despărţirea de "U" Cluj. Acesta a ajuns deja în cantonamentul "lanternei" FC Botoşani şi va încerca alături de Miron să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Se pare că Valeriu Iftime este all-in în încercarea de a salva clubul botoşanean de la retrogradare. După ce l-a numit tehnician pe Bogdan Andone, astăzi FC Botoşani a parafat al doilea transfer al zilei.

Conform Digisport, Ioan Filip a început deja pregătirea cu echipa moldoveană. În vârstă de 34 de ani, mijlocaşul defensiv este cotat la 200.000 de euro pe Transfermarkt.

Ioan Filip a jucat de-a lungul carierei la Bihor Oradea, Minerul Ştei, Luceafărul Băile Felix, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa, Debrecen, Dinamo, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj.

Alăutir de Filip a ajuns la Botoşani şi Andrei Miron. Cei doi au fost coechipieri până în această iarnă şi la Universitatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele