adplus-dvertising
Ultima oră
Mallorca - Real Madrid, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 15:00. Programul transmisiunilor etapei 20 din La Liga Mallorca - Real Madrid, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 15:00. Programul transmisiunilor etapei 20 din La Liga
Roger Federer ar putea debuta în postura de consultant al BBC cu ocazia turneului de la Wimbledon Roger Federer ar putea debuta în postura de consultant al BBC cu ocazia turneului de la Wimbledon
LIVE VIDEO ǀ FC Hermannstadt - FC Argeş, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Piteştenii deschid scorul, după o fază superbă făcută de Garita LIVE VIDEO ǀ FC Hermannstadt - FC Argeş, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Piteştenii deschid scorul, după o fază superbă făcută de Garita
Malcom Edjouma a venit cu explicaţii, după ce era dat ca şi plecat de la FCSB Malcom Edjouma a venit cu explicaţii, după ce era dat ca şi plecat de la FCSB
VIDEO | Everton - Arsenal, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Everton - Arsenal, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Conor McGregor a donat un milion de euro fostei sale săli de box Conor McGregor a donat un milion de euro fostei sale săli de box

Ioan Ovidiu Sabău a explicat motivele revenirii la ”U” Cluj. ”Ştiu că va fi o presiune în plus”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20970372/1/sabau.jpg

După o pauză de opt ani, Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) revine! El este noul director tehnic al Universităţii Cluj, echipa sa de suflet.

Obiectivul e salvarea ”Şepcilor Roşii” de la retrogradare. În acest sens, el va fi ajutat de Sandu Tăbârcă şi Dan Didiţă, formarea unui staff tehnic propriu fiind principala condiţie pe care a pus-o înainte de semnarea contractului.

Sabău a explicat de ce a ales să revină după 8 ani de pauză şi a punctat ce aşteptări are cu ocazia revenirii la ardeleni.

 

”S-a discutat destul de mult despre faptul că există interes din partea clubului şi s-a pus accent pe faptul că 8 ani de zile am absentat şi n-am mai antrenat. Câteva lucruri aş vrea să le lămuresc. Cred că cei din conducere au analizat şi alte nume şi au considerat că în acest moment eu sunt cea mai bună variantă pentru club. Am fost contactat de către domnul Radu Constantea într-o zi de vineri şi am spus că nu accept să preiau echipa, după care au fost nişte reacţii foarte pozitive şi cineva a spus că niciodată suporterii Universităţii n-au avut aşa o reacţie de când este el la club. După aceste reacţii am cerut două zile de gândire ca să-mi analizez foarte bine situaţia. Aveam nişte temeri, nişte întrebări, pentru că ştiţi foarte bine, am plecat în momentul în care am ratat un obiectiv. Au fost mari aşteptări şi am considerat că am dezamăgit foarte multă lume, de la suporteri, autorităţi şi până la sponsori. În acel moment mi-am asumat şi prin plecarea mea echipa să aibă linişte.

Am lipsit o perioadă, dar sigur că am fost implicat în fotbal, pentru că am fost analist în ceea ce înseamnă campionatul nostru şi n-am stat departe de fotbal. Am avut apoi discuţii cu domnul Radu Constantea şi după toate aceste reacţii am acceptat să preiau această funcţie. N-aş vrea să în detalii despre ce înseamnă prezenţa mea, ce înseamnă pentru mine această echipă. Vin la o echipă care m-a format ca jucător. E o plăcere pentu mine că fac parte din această familie. Sunt foarte mulţi oameni care au contribuit la imaginea acestui club prin tot ceea ce au făcut pe plan sportiv, dar şi uman şi cred că ei au făcut ca acest club să fie atât de iubit. Oriunde m-am dus, m-am identificat cu această echipă şi am scos în evidenţă faptul că reprezint Clujul şi reprezint Universitatea.

Ştiu că va fi o presiune în plus, pentru că de obicei aşa este cu oamenii de-ai casei, şi răbdare mai puţină. Îmi asum şi ştiu asta, dar cred că e momentul ca cei care fac parte din această familie să-şi unească forţele şi să fie alături şi de mine, dar cel mai mult ar conta în acest moment să fim alături de această echipă. Dacă suntem uniţi, ne va fi mult mai uşor să ne îndeplinim obiectivul, ţinând cont că această echipă merită şi trebuie să rămână în prima ligă.

N-am venit să mă reactivez ca antrenor. Îmi asum foarte mult. După ce am ratat acea promovare, am absentat aproape doi ani de zile, am fost foarte afectat. Cred că pot să ajut această echipă cu experienţa mea, cu personalitatea mea şi putem împreună să ne îndeplinim obiectivul”
, a declarat Sabău, pentru site-ul ardelenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele