Ultima oră
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană

Ioan Ovidiu Sabău a motivat schimbarea lui Dan Nistor în meciul cu CFR Cluj

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21370150/2/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023-1.jpg

Ioan Ovidiu Sabău a explicat motivul schimbării lui Dan Nistor, unul dintre cei mai buni jucători de la ”U” Cluj, în partida de Cupă cu CFR Cluj.

Universitatea Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa CFR Cluj, în grupa B a Cupei României. Pentru Universitatea Cluj  a marcat Kresic (41-autogol), iar pentru CFR a punctat Bîrligea (66).

La finalul meciului cu ”feroviarii” mijlocaşul s-a arătat deranjat de faptul că a fost schimbat în minutul 69, fiind unul dintre oamenii de bază ai ”şepcilor roşii”.

”Nu sunt obosit, dar Mister a zis să nu rişte ţinând cont că am avut o accidentare destul de serioasă în trecut. Asta a fost decizia lui, o respect. N-am simţit nimic, dar sunt detalii ale antrenorilor, le respect.”, a spus Nistor după egalul cu CFR Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău a motivat schimbarea lui Dan Nistor

Ovidiu Sabău a recunoscut că a greşit prin scoaterea din teren a lui Nistor, dar a explicat că a luat acestă decizie pentru a-l feri de vreo accidentare, gândindu-se la meciurile care urmează în campionat.

”E şi firesc. Când ai calitate şi valoare, e normal să nu accepţi să fii schimbat! Îmi propusesem chiar mai repede să-l scot, când joci din trei în trezi zile, plus un drum istovitor până la Botoşani, mai e şi un joc duminică, în campionat (n.r. cu Voluntari)...

Preocuparea mea a fost ca jucătorii importanţi să nu se accidenteze. Chiar dacă n-am vrut, m-am gândit că mai am nevoie de el să se refacă. Deşi după aceea mi-a părut rău, că nu trebuia să-l schimb”, a declarat Sabău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele