Ultima oră
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi

Ioan Ovidiu Sabău, băgat în şedinţă la Cluj

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21607008/1/fc-universitatea-cluj-poli-iasi-superliga-superbet-play-out-24-04-2024-2.jpg

"U" Cluj a ratat la "mustaţă" calificarea în preliminariile Conference League.

Nistor ar fi putut aduce victoria, la loviturile de departajare, dar golgheterul ardelenilor a ratat penalti-ul decisiv.

În ultimele săptămâni s-a vehiculat că Ioan Ovidiu Sabău o va părăsi pe "U", dar conducerea a dat asigurări că nu este nimic adevărat.

Acum, Radu Constantea a anunţat că astăzi va avea loc o şedinţă. Din declaraţiile preşedintelui Universităţii reiese că Sabău va continua pe banca echipei.

"N-a fost un meci extrem de intens pentru noi. Am fost la un meci de cupele europene. Greu pentru noi, dar suntem mulţumiţi, în proprortie de 80-90% a fost un sezon reuşit. Din păcate, am ajuns de trei ori în momente importante, dar n-am reuşit să le fructificăm.

Asta e fotbalul, face parte din acest sport frumos pe care-l iubim cu toţii. Ne dă nişte emoţii pe care cred că doar cu fotbalul le putem trăi. Din păcate, pentru noi finalul n-a fost fericit.

Ne gândeam că vom reuşi să participăm în cupele europene. Până la urmă, nu poţi fi sigur niciodată. Au ratat jucători foarte mari în istoria fotbalului, se întâmplă. (n.r. Dacă a discutat cu Ioan-Ovidiu Sabău) Scurt, după meci.

Urmează astăzi să ne vedem în jurul orei două, să facem o analiză şi să discutăm despre noul sezon. Am şi declarat în ultima lună. Nici nu s-a pus problema că nu va continua. Avea contract din august 2023 pe două sezoane. 

Nu s-a pus niciodată problema la club că Neluţu să nu continue“, a spus Radu Constantea, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele