Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ion Gheorghe şi-a anunţat plecarea de la Voluntari după 145 de meciuri în patru ani: "Mi-aş dori să merg afară!"

FC Voluntari Publicat pe 12 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20671401/1/cr.jpg


Ion Gbeorghe (22 de ani), unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui FC Voluntari în istoria recentă, a anunţat, luni seară, despărţirea de clubul ilfovean.
 
Venit de la Dinamo, în 2018, mijlocaşul ofensiv s-a impus rapid, a devenit titular incontestabil, dar, cum contractul îi expiră în vară şi acordul cu conducerea nu a venit, aventura sa la FC Voluntari se încheie:
 
"Nu am ajuns la niciun consens. Contractul meu expiră în vară. Pe această cale vreau să le mulţumesc celor de la Voluntari. Îmi doresc să am parte de o nouă provocare, am petrecut deja 4 ani aici. Asta le-am spus şi celor din conducere. 
 
Eu mi-am făcut treaba ca înainte, sunt deciziile lui Mister. Acum, că suntem în play-off, poate vrea să îşi contureze lotul pentru sezonul următor. Sincer, mi-aş dori să plec în afară", a declarat mijlocaşul, la finalul meciului cu FCSB.
 
Cotat la 1.3 milioane de euro, o sumă mare pentru Casa Liga 1, Ion Gheorghe a jucat nu mai puţin de 145 de meciuri în ultimele sezoane pentru FC Voluntari. Un  total de 11.485 de minute în care a marcat de 14 ori şi a oferit 20 de pase decisive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele