Ultima oră
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren

Ion Ţiriac a comentat războiul dintre Rusia şi Ucraina! Cum a ratat întâlnirea cu Vladimir Putin

Noutăți Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20624064/1/tiriac.jpg

În cadrul unui scurt interviu, Ion Ţiriac a comentat cel mai arzător subiect al momentului: războiul dintre Rusia şi Ucraina.

Fostul mare tenismen a relatat şi cum a fost aproape să-l cunoască personal pe Vladimir Putin, dar şi despre relaţia pe care o are cu fostul preşedinte american, Donald Trump. 

„(n.r. despre războiul dintre Rusia şi Ucraina) Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt. Într-o formă de diplomaţie, decât într-o formă belică. Suntem foarte aproape de Rusia. Şi ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu ruşii, ruşii, ruşii... Nu ştiu, când o începe Putin să spună 'România şi Polonia'... Suntem foarte aproape!

Nu mi-e teamă pentru că sper că raţiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană... Însă trebuie ţinut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape. 

(n.r. dacă s-a cunoscut cu Putin) Nu l-am cunoscut cum l-am cunoscut pe Trump. Ştiţi foarte bine că Putin este preşedintele de onoare al Federaţiei Internaţionale de Judo. (n.r. a fost suspendat din funcţie). Eu şi Năstase trebuia să mergem să luăm ceaiul cu el la Viena acum 4-5 ani, dar eu a trebuit să plec să-mi văd familia şi nu l-am cunoscut pe domnul Putin”, a spus Ţiriac, pentru GSP.ro.

Ion Ţiriac şi Donald Trump

În continuare, Ţiriac a povestit mai multe despre Trump: „Care? Preşedintele ţării sau omul de afaceri care mânca la masă cu noi şi beam bere la Forest Hills? Când era Forest Hills, adică US Open, mâncam cu Trump un hot-dog şi beam o bere. 

Domnul Trump mi-a demonstrat odată ceva. Martina Navratilova, la un moment dat, voia să cumpere un apartament în Trump Tower. Şi mă sună: „Ion, Ion, Ion, dă-i un telefon lui Donald”. 'Măi Martina! Tu eşti cine eşti şi îmi zici să îi dau eu telefon?'. 

Dar i-am dat un telefon lui Donald şi în 20 de minute i-a oferit lui Navratilova 25% reducere să-şi cumpere apartamentul. Aşa l-am cunoscut pe domnul Trump. Cât a fost preşedinte n-am vorbit deloc”

 

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele