Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Ionel Ganea, critici pentru FCSB şi U. Craiova după meciurile din Conference League: ”Numai Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia” / ”Balint nu a adus nimic”

FCSB Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20785298/1/rps9583.jpg

Ionel Ganea a comentat în stilul său evoluţiile echipelor din România de ieri seară, din Conference League. În primul rând, fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” a pus lupa pe FCSB şi Universitatea Craiova, pe care nu le-a menajat şi despre care a spus că au jucat slab.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, Ganea e sigur că va merge mai departe, în ciuda eşecului din turul cu Saburtalo. Referitor la U. Craiova, Ganea l-a analizat pe Balint şi a afirmat că, până acum cel puţin, nu a adus nimic nou la echipă, chiar dacă a avut toată vara la dispoziţie perioada de pregătire.

Ganea nu a remarcat vreun plus al antrenorului în Bănie, deşi oltenii au disputat două partide, una în SuperLiga României, alta în Conference League.

”E posibil să se califice. Steaua (n.r. – FCSB) a demonstrat tot timpul că are valoare şi poate oricând să întoarcă un rezultat de 1-0. Numai Gigi Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia. El e number one la Steaua (n.r. – FCSB).

Jocul Stelei (n.r. – FCSB-ului) mi se pare un pic că de la mijloc în sus suferă şi nu mai practică acelaşi joc colectiv. Jucătorii încearcă să iasă în evidenţă şi iau acţiunile pe cont propriu.

(N.r. – Despre U. Craiova) Laszlo Balint nu a adus nimic. Reghe a avut rezultate destul de bune părerea mea. Un ardelean la Craiova… nu prea e din peisaj. Îl bagi pe Bairam pe zonă centrală când a jucat toată viaţa lui în bandă? Gustavo iar joacă în bandă. Nu ai cum să îl pui acolo! Golurile pe care le-a marcat au fost din centru.

Vedem cât de simplu traseu are Craiova!  Cred că mai au nevoie de încă trei jucători. Dacă pleacă Gustavo e cam nasol. Craiova are probleme în apărare. Dacă o să îşi rezolve problemele, o să se califice. Au primit gol şi erau doi acolo în careu foarte liberi.

Craiova mi s-a părut aşa şi aşa. Nu ştiu cine a făcut schimbările astea acolo. Se vede clar că ceva nu e bine şi nu merge acolo. Când conduci cu 1-0, încerci să mai dai un gol. E un rezultat ruşinos pentru ei.

Nu au fost agresivi, sunt fricoşi. Acasă joacă bine, dar în deplasare sunt cam fricoşi. Sunt foarte puţini care sunt agresivi. Ei au jucători foarte buni, dar eu cred că Koljic nu poate să intre titular. Nu arată deloc bine fizic şi probabil mai are şi teama aia de accidentare”, a spus Ganea pentru Fanatik.

Peste cine pot da echipele româneşti în turul 3 din Conference League

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Conference League a avut loc luni, la Nyon, şi a stabilit posibilele adversare ale celor patru echipe din România aflate în competiţie. CFR Cluj, FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova încă nu au jucat în turul 2 preliminar.

Cele patru echipe din România vor evolua joi în prima manşă a turului 2 preliminar.

În turul trei preliminar, vor avea loc următoarele confruntări în care pot fi implicate echipe din România:

  • Shakhtyor Soligorsk (Belarus) - CFR Cluj / Inter Club d'Escaldes (Andorra)
  • Zorya Luhansk (Ucraina) - Vllaznia (Albania) / Universitatea Craiova
  • Víkingur (Insulele Feroe) / Dunajská Streda (Slovacia) - Saburtalo (Georgia) / FCSB
  • Sepsi Sfantu Gheorghe / Olimpija Ljubljana (Slovenia) - Rijeka (Croaţia) / Djurgården (Suedia)

Meciurile se vor disputa la 4 şi la 11 august.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele