adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Ionel Ganea, reacţie marcă înregistrată după ratarea lui Cătălin Itu cu Clinceni: ”Merg la sala de mese! Mai joc pe liga a cincea aşa de distracţie. La mijlocul terenului, cred că m-aş mai descurca”

Dinamo Publicat pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20493737/1/rps9583.jpg

Ionel Ganea, fostul mare atacant din naţionala României, a ieşit la atac şi a spus, aşa cum o face de fiecare dată, lucurilor pe nume. Fostul vârf a analizat situaţia lui Dinamo, dar şi o fază din meciul cu Academica Clinceni, pierdut de ”câini” cu scorul de 0-1.

Ionel Ganea l-a ironizat pe Cătălin Itu, care a oferit un moment care cu greu se vede pe un teren de fotbal, într-o ligă profesionită. Jucătorul împrumutat de la CFR Cluj a ratat cu poarta goală împotriva Clinceniului, iar ”Ganezul” a spus că, în ciuda pauzei de ani de zile, de când s-a retras de fotbal, ar fi marcat fără probleme din poziţia respectivă.

Dacă m-aş mai activa o ţâră cred că aş mai face faţă aşa câteva minute. Probabil o dădeam pe-aia a lui Itu. În atac aşa nu ştiu dacă aş mai fi aşa atractiv. Ce sală? Merg la sala de mese! Mai joc pe liga a cincea aşa de distracţie. La mijlocul terenului acolo sincer cred că m-aş mai descurca.

Mircea Rednic e un om inteligent şi un foarte bun. Nu văd de ce ar juca contra antrenorului. În primul rând pierd bani şi te descalifici ca jucător şi dacă faci asta nu te mai ia nimeni. Cei care conduc Dinamo trebuie să fie foarte realişti şi să facă un plan de urgenţă să salveze Dinamo.

Nu cred că Mircea Rednic e problema acolo. Şi cu Bonetti au început bine şi apoi s-au stins. Trebuie să înţeleagă că e nevoie să se sacrifice. Eu i-aş da în continuare credit lui Mircea Rednic şi i-aş da mână liberă să îşi aducă jucători. Aşa se face la cluburile mari”, a spus Ionel Ganea, pentru Fanatik.

Împrumutat din septembrie la Dinamo, de la CFR Cluj, mijlocaşul Cătălin Itu a oferit doar o pasă de gol în 12 partide. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de un milion de euro.

Itu câştigă la Dinamo, potrivit Fanatik, 5.000 de euro pe lună.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele