Ultima oră
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular

Ionel Ganea surprinde, după ce fiul său a marcat un gol decisiv pentru naţionala României. ”Nu-mi place însă că se relaxează după o reuşită”

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20237027/1/gane.jpg

Naţionala olimpică a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa similară a Australiei, în al doilea şi ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella (Spania). Partida a fost în direct pe Prima TV.

Unica reuşită a venit în minutul 9. George Ganea a marcat frumos, cu un lob peste portarul australian, după ce a primit o pasă lungă de circa 50 de metri de la Ciobanu.

Fostul mare internaţional Ionel Ganea a făcut o scurtă analiză a jocului fiului său, împotriva naţionalei de la Antipozi.

”A gândit bine faza golului, la fel şi execuţia. Şi-a ales-o bine. Prestaţia lui, per total, a fost destul de bună. Nu-mi place însă că se relaxează după o reuşită. Nu-i normal.

El trebuie să-şi propună să marcheze şi al doilea gol, şi al treilea gol. Mai e un pic de lucru cu el, la partea de dorinţă.

Echipa nu a jucat atât de bine în repriza a doua, ne-am mulţumit cu 1-0. Adversarul a fost destul de bun, au jucat agresiv, am văzut răutate, dorinţă. Mi-au mai plăcut de la noi Ciobanu şi cei din apărare”,
a declarat Ganea la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele