Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Ionuţ Chirilă nu renunţă! Îşi anunţă revenirea: "Mă voi prezenta la antrenament!"

Superliga Publicat pe 11 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20502630/1/chirila.jpg
 
Ionuţ Chirilă îşi asumă meritele pentru victoria obţinută de Academica Clinceni, 2-1 pe terenul celor de la FC U Craiova, şi anunţă că se va prezenta la antrenamentele echipei începând cu săptămâna viitoare, dacă situaţia sa contractuală nu se va rezolva între timp.
 
Demis de primarul din Clinceni înaintea meciului cu Dinamo, Chirilă a refuzat să semneze rezilierea, iar ilfovenii au fost nevoiţi să-l pună pe Adrian Falub, noul antrenor, în funcţia de director tehnic. Falub a stat pe bancă la succesul din bănie, care a ajutat Academica să treacă peste Dinamo în clasament, dar Ionuţ Chirilă nu renunţă:
 
"Sunt victorii normale. Noi, acum o lună şi jumătate, într-un meci amical care a inaugurat baza de la Craiova, am mai învins Craiova lui Mititelu, cu 3-2, era Stoican atunci. Un meci amical. După partida cu Dinamo au început meciurile cu echipe accesibile din zona noastră, aşa cum a fost cel cu Mediaş, pe care puteam să-l câştigăm.
 
Este o victorie în urma muncii care s-a făcut cu foarte mare seriozitate şi care s-a întrerupt din nişte motive pe care doar unii le cunosc, eu nu le cunosc.
 
Sunt antrenorul echipei, pe 15 mă voi prezenta la antrenament, dacă nu ajungem la un consens. Împreună cu preparatorul meu fizic voi face programul de antrenament al echipei şi îmi voi desfăşura activitatea.
 
Până când clubul va lua o decizie. Dacă îmi desface unilateral contractul sau dacă mă lasă să îmi duc munca mai departe. Am spus că în şase luni de zile vom fi o echipă puternică, am avut două luni la dispoziţie, am creat o filosofie de joc. Academica Clinceni face un joc de posesie şi de circulaţie bun. S-a creat o filosofie de joc. Am spus că putem face o echipă competitivă", a declarat fiul lui Ioan Chirilă, sâmbătă, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele