Ultima oră
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul

Ionuţ Nedelcearu se transferă! Va fi coleg la Palermo cu Mirko Pigliacelli

Stranieri Publicat pe 25 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20789355/1/ned.jpg


Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) pleacă de la Crotone, dar va rămâne în Italia. Fundaşul central e la un pas să semneze cu Palermo, club din Serie B care l-a transferat, tot în această vară, şi pe Mirko Pigliacelli.
 
În momentul în care Crotone a retrogradat în Serie C, a devenit clar că Nedelcearu nu va continua la echipa care l-a transferat de la AEK Atena, iar Lech Poznan, campioana Poloniei, a făcut o ofertă concretă în valoare de 700.000 de euro. Italienii au cerut mai mult, o sumă în jurul a 1.2 milioane de euro, iar Lech a oprit negocierile, considerând că suma e prea mare. Dar Nedelcearu nu a dus lipsă de oferte!
 
Conform repurtatului jurnalist sportiv italian Nicolo Schira, Crotone a acceptat propunerea lui Palermo de a-l trimite pe Nedelcearu la schimb cu Maxime Giron, fără vreo sumă de bani implicată în această afacere. Românul va continua, astfel, în Serie B, Palermo propunându-şi promovarea în Serie A încă din sezonul 2022/2023.
 
După o perioadă foarte grea, în urma căreia problemele financiare au dus-o în Serie D în 2017, Palermo a fost cumpărată de City Football Group, consorţiul care mai deţine echipe precum Manchester City şi New York City, iar investiţiile promise transformă clubul din Sudul Italiei într-o echipă cu pretenţii în Serie B, una dintre marile favorite la promovarea pe prima scenă a fotbalului italian.
 
1 milion de euro e cota de piaţă a lui Nedelcearu, conform site-urilor de specialitate.

În această vară, Nedelcearu s-a aflat, pentru scurt timp, şi pe lista de transferuri a celor de la FCSB, dar salariul propus de Gigi Becali, 10.000 de euro lunar, nu a fost suficient pentru a atrage interesul stoperului care a debutat în fotbalul mare la rivala Dinamo.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele