Ultima oră
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"
Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu! Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu!

Ionuţ Rada avertizează o echipă din SuperLigă: ”Dacă vrea să devină un club serios, să ia trofee, trebuie să facă asta” | EXCLUSIV

U Cluj Publicat pe 24 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21294454/1/ionut-rada-1.png

Universitatea Cluj a schimbat antrenorul după numai câteva runde din SuperLiga României. Toni Petrea a fost înlăturat, iar detalii au început să fie sub formă de zvonuri încă după prima etapă. Tot sub formă de zvon a fost şi informaţia că Ioan Ovidiu Sabău se va întoarce la U. Cluj, lucru care s-a şi întâmplat.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Cristi Dulca şi Ionuţ Rada au analizat cele întâmplate în Ardeal.

Cristi Dulca: ”Nu cred că trebuia să plece Neluţu, echipa juca foarte frumos cu el. A prins şi finala Cupei României, era să o câştige. Nu ştiu ce a fost acolo, dar Neluţu trebuia să rămână, să se facă eforturi. Eu cred că echipa se va regla acum, sunt jucători cu experienţă acolo, la U. Cluj. Cred că Neluţu e cel mai potrivit pentru postul de antrenor al Universităţii Cluj.

Nu ştim motivele pentru care a plecat, spunea că l-a consumat perioada de acolo, dar sper să revină acum odihnit, să scoată echipa din situaţia în care e”.

Ionuţ Rada: ”Cred că, odată cu această revenire, cei din conducere trebuie să înţeleagă că aceste direcţii, de schimbare, nu fac bine. Dacă U. Cluj vrea să devină un club serios, să ia trofee, să facă o academie importantă, să îmbunătăţească prin manageri... Sabău e unul care poate face asta. Îmi doresc ca oamenii din conducerea Universităţii să îi dea dreptate lui Sabău”.

”Trăim în România, se poate întâmpla orice”. Toni Petrea a reacţionat, după ce şi-a încheiat socotelile cu ”U” Cluj

În cursul zilei de joi, Toni Petrea şi Universitatea Cluj au pus punct colaborării scurte. ”Şepcile roşii” l-au readus la cârma echipei pe Ioan Ovidiu Sabău.

Anunţul a fost făcut pe reţele de socializare de către clubul clujean. Informaţia că Petrea urma să părăseacă echipa a fost discutată destul de des în ultimul timp.

Mandatul antrenorului a durat doar şase etape, timp în care clujenii au acumulat doar şase puncte.

Petrea a oferit o primă reacţie cu privire la plecarea de la ardeleni şi nu s-a declarat surprins de decizia conducerii. El a punctat că rezilierea a fost una pe cale amiabilă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele