adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

Ionuţ Radu încă prezintă interes. Agentul său a confirmat că românul are mai multe oferte. UPDATE: Presa italiană anunţă împrumutul la Cremonese

Stranieri Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20743760/1/ad05zdjmnzc0zdy3ndi3yzi1mgq4ztg1ztg0ymq5n2ewma-thumb.jpg

Ionuţ Radu (25 de ani) nu se află în cel mai bun moment al carierei, dar poate avea un restart odată cu plecarea de la Inter, din această vară. Portarul român încă prezintă interes pentru anumite echipe, iar discuţii există în Franţa, astfel că Radu poate părăsi Italia.

UPDATE duminică (19 iunie), ora 22:08: În cele din urmă însă, se pare că Radu va continua în Italia, dar va fi cedat la Cremonese sub formă de împrumut. Sunt aduse în discuţie precizări clare în privinţa trecerii, termenii contractuali dintre Ionuţ Radu şi clubul Cremonese fiind deja puse la punct.

”Se conturează viitorul lui Ionuţ Radu. Din informaţiile noastre, tânărul portar al lui Inter este doar la doar un pas de a se transfera, sub formă de împrumut, la Cremonese.

Acum sunt puse la punct ultimele detalii, iar operaţiunea este în curs de desfăşurare", a scris TMW, iar jurnalistul italian Nicolo Schira a declarat:

Este aşteptată o întâlnire între Cremonese şi Inter pentru a încerca să rezolve împrumutul lui Ionuţ Radu. Agenţii Oscar Damiani şi Crescenzo Cecere şi-au dat deja acordul”.


Informaţiile iniţiale

O formaţie din ”Hexagon” e interesată de Ionuţ Radu, informaţia fiind confirmată chiar de agentul său, Oscar Damiani, care nu a precizat însă şi numele clubului care-l doreşte. Ar putea fi vorba de Nice, care l-a vrut şi în trecut.

Vom discuta cu clubul săptămâna viitoare despre viitorul lui. Au fost deja primele contacte cu Cremonese, care poate fi o opţiune. Udinese? Nu ştiu... Din străinătate există interes din Franţa, însă vom vedea. Mai degrabă i-ar plăcea să rămână în Italia”, a spus impresarul lui Ionuţ Radu.

Nou-promovata în Serie A Cremonese este singura formaţie italiană care s-a interesat până acum de Ionuţ Radu. Goalkeeper-ul în vârstă de 25 de ani câştigă la Inter 2,2 milioane de euro pe an, potrivit Sempre Inter.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îi estimează valoarea lui Ionuţ Radu la 3,5 milioane de euro, chiar dacă sezonul trecut a prins doar două meciuri pentru Inter.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele