Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Ipoteză incredibilă: dialogul dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici publicat de CCA ar fi fals

Superliga Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21326219/1/mladinovici-kovacs-colaj.png

Gigi Becali a oferit un interviu după partida cu Sepsi, câştigată de FCSB cu 5-2, luni dimineaţă. Omul de afaceri a analizat confruntarea, dar a vorbit şi despre Kyros Vassaras, preşedintele CCA, şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. A declarat că discuţia prin cască purtată de Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici, la partida CFR Cluj – Petrolul, ar fi fost falsă!

Etapa a noua a SuperLigii, cea trecută, a avut în prim plan două faze controversate. FCSB a câştigat derby-ul cu Farul după un penalti uşor acordat, iar CFR a scăpat de o lovitură de pedeapsă acordatată ploieştenilor de la Petrolul.

Kyros Vassaras a vorbit despre cele două faze. Preşedintele CCA a explicat faptul că Sebastian Colţescu greşit atunci când a acordat penalti pentru FCSB, dar cei aflaţi în camera VAR nu au putut interveni din cauza protocolului.

În legătură cu penalti-ul neacordat Petrolului, preşedintele CCA a spus că a fost fault, dar că Istvan Kovacs nu poate fi tras la răspudere. Vassaras a dat vina pe arbitrii din camera VAR, care nu au găsit imaginile potrivite.

A fost publicată şi discuţia dintre Kovacs şi Mladinovici atunci, iar Gigi Becali a făcut acum declaraţii puternice, anume că dialogul nu a fost cel real, ci unul fals.

Domnului Vassaras îi spun să nu mai pună falsurile alea. Alea sunt imagini trucate. Şi îi mai spun ceva. Stai, bă, tată la tine acasă, în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate în pace. El poate să spună că ce, v-am obligat eu? Voi sunteţi nişte scalvi şi vă comandă un stăpân. Şi stăpânul ăla m-a chemat pe mine. Poate să zică şi aşa şi aici are dreptate el. Să vedem cât de sclavi suntem.

S-a ajuns şi VAR-ul să nu fi arbitrat corect? Du-te la Atena cu presiunea ta. Ce cauţi în România? Şi Burleanu, du-te la Vaslui acolo sau de unde e„, a mai spus Becali.

E Avram, e Deaconu, îl avem şi pe Haţegan. Ce, ne trebuie grec? Să plece, mă, să ne lase în pace. Asta e cea mai mare tiranie a lumii, să te foloseşti de oamenii săraci, să le dai sponsorizare şi să le iei votul. Nu ştiu cum putem să scăpăm, poate plângeri. Nu Burleanu a făcut grupul organizat, e altceva. Nu ştiu, e ceva ce mie îmi scapă. Dacă vrei, îţi truchez eu imaginile alea, eu care nu mă pricep. Dar ce mă oftic. Mamă, când îl văd pe ăsta în Grecia mă îmbăt! Să plece odată în Grecia să scăpăm de el”, a spus Gigi Becali.

FCSB, 5-2 cu Sepsi 

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 5-2, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Bucureştenii au început lansat la Sf. Gheorghe, cu două goluri superbe înscrise de Şut (min. 7) şi Darius Olaru (min. 11). După pauză, Safranko a redus din diferenţă în minutul 52, dar oaspeţii au refăcut diferenţa de două goluri în minutul 58, prin Florinel Coman.

După numai două minute a înscris Alimi şi scorul a devenit 2-3. A urmat golul înscris de Octavian Popescu, în minutul 69, după ce a ridiculizat apărarea adversă, iar în minutul 75 Djokovic a stabilit scorul final, dintr-un penalti transformat cu siguranţă.

FCSB s-a impus cu 5-2 şi conduce în clasament cu 25 de puncte. Sepsi este pe locul 7, cu 12 puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele