Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

Ipoteza incredibilă lansată de Dumitru Dragomir cu privire la demiterea lui Dan Petrescu: ”Neluţu Varga era matol!”

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20866173/1/cfr-cluj-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-2-1.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a reacţionat cu privire la posibilitatea ca patronul campioanei en-titre CFR Cluj, Neluţu Varga, să îl demită pe antrenorul echipei, Dan Petrescu.

”Oracolul din Bălceşti” a spus despre Varga că are convingerea că ori se afla în stare de ebrietate în momentul în care a afirmat că îşi doreşte să renunţe la serviciile ”Bursucului”, ori a vrut să facă spectacol în presă.

Dragomir l-a lăudat pe Dan Petrescu, pe care îl consideră un antrenor mare, amintind rezultatele acestuia în ultimii 5-6 ani.

”Convingerea mea e că Neluţu Varga era matol când a făcut declaraţiile acelea sau era prea distrat, sau a vrut să facă valuri mai mari. Declaraţia lui a fost fulminantă, ce să mai! 

Eu nu cred că poate să-l dea pe Dan Petrescu afară după rezultatele pe care le-a avut în ultimii 5-6 ani. Dan Petrescu e antrenor mare, dacă şi pe ăsta îl distrugem, înseamnă că nu avem minte!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Declaraţiile fără precedent ale lui Neluţu Varga

Până ca CFR Cluj să confirme oficial că Dan Petrescu va continua în Gruia, patronul ”feroviarilor” a avut un discurs fără precedent la adresa fostului fundaş dreapta al României.

”Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele şi singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (...) Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă şi discutăm condiţiile rezilierii. Nu voi fi rigid.

Până acum, nici măcar salariul lui nu şi l-a câştigat din performanţele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanţă serioasă între ce a adus prin rezultate şi ce cheltuim. Fireşte că sunt nu nemulţumit, ci foarte nemulţumit! 

Cum să mă simt altfel când am băgat atâţia bani în jucători şi ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcţionează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum!”, declara Nelu Varga, conform Playsport.ro

Comunicatul emis de CFR Cluj

Ulterior, CFR Cluj a anunţat, miercuri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că antrenorul Dan Petrescu va rămâne la conducerea echipei.

“În urma ultimelor speculaţii apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului şi rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuţie cu patronul clubului, una bazată pe maturitate şi respect, iar scopul ambelor părţi s-a dovedit a fi, aşa cum era de aşteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică şi de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, aşa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca şi suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar şi de stafful tehnic, pentru că doar împreună vom reuşi să obţinem rezultate importante, aşa cum am făcut-o mereu în ultimii ani!”, a precizat campioana en-titre.

  • 4 titluri de campion al României are Dan Petrescu alături de CFR Cluj. ”Bursucul” a mai câştigat Liga 1 şi cu Unirea Urziceni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele