Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21571854/1/universitatea-craiova-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-25-04-2024.jpg

CFR Cluj a trecut în deplasare, scor 1-0, de Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

La Craiova, într-un meci echilibrat, în care clujenii au dominat lupta la centrul terenului, oaspeţii au deschis scorul în minutul 71, prin Bîrligea, jucător intrat pe teren cu trei minute mai înainte. Până la final elevii lui Gâlcă nu au reuşit să egaleze, iar clujenii au plecat cu trei puncte din Bănie, învingând la limită, scor 1-0.

CFR a egalat-o la puncte pe Craiova, în clasamentul play-off-ului. Ambele  echipe au câtre 34 de puncte, Craiova fiind pe locul 3, iar CFR pe 4.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Claudiu Keşereu a lansat o ipoteză socantă conform căreia anumiţii jucători de la Universitatea Craiova ar fi pe mână cu patronul Mihai Rotaru. Acesta este de părere că în urma acestor legături cu Rotaru, antrenorii care au trecut prin Bănie au avut de suferit.

„Referitor la patron (n.r. Mihai Rotaru) probabil că sunt câţiva jucători care au linie directă. Şi în momentul în care există situaţii cu un antrenor, cu al doilea, cu al treilea, cu al patrulea, vorbesc, îşi manifestă nemulţumirile.

Deciziile patronului vin în consecinţa nemulţumirilor jucătorilor şi la un moment dat jucătorii sunt absolviţi de orice vină şi orice responsabilitate. E mult mai sănătos ca jucătorii să nu ajungă la patron, să-şi rezolve nemulţumirile cu antrenorul sau cu directorul sportiv.” , a spus Claudiu Keşeru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri