Ultima oră
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman

Ipoteză surprinzătoare legată de viitorul lui Xavi la Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21566913/1/profimedia-0762257219-1-1.jpg

Publicaţia Mundo Deportivo anunţă, luni, că antrenorul Xavi (44 de ani) este deschis la ideea de a rămâne pe banca echipei FC Barcelona în sezonul următor.

Sătul de critici, tehnicianul a anunţat în ianuarie că va pleca în iunie, cu un an înainte de expirarea contractului.

Însă Joan Laporta, preşedintele clubului, şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a-l vedea în continuare pentru încă un sezon. Insistenţa sa pare să fi dat roade.

Continuitatea lui Xavi nu este încă un lucru sigur, dar antrenorul nu mai respinge ideea, chiar dacă nu a făcut niciun comentariu public pe această temă.

Duminică, el a minimalizat din nou subiectul după înfrângerea în faţa celor de la Real Madrid în Clasico. "Nu este momentul să vorbim despre asta", a declarat el într-o conferinţă de presă.

În zilele următoare va avea loc o întâlnire între Xavi, preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste şi directorul sportiv Deco pentru a analiza situaţia.

În ciuda eliminării din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi a perspectivei unui sezon fără titlu, antrenorul ar fi apreciat în mod deosebit sprijinul intern pe care l-a primit în ultimele luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele