Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Irina Begu a fost eliminată din proba de dublu a turneului WTA Cincinnati. Românca, înfrângere încă din turul 2

Tenis Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20822086/1/irina-begu.jpg

Irina Begu şi Martina Trevisan au părăsit miercuri turneul de dublu de la Cincinnati, după ce au fost învinse în turul doi de perechea favorită nr 5, Dabrowski/Olmos.

Într-un meci care a durat o oră şi patru minute, perechea Gabriela Dabrowski (Canada)/Giuliana Olmos (Mexic) s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, în faţa dublului româno-italian Irina Begu/Martina Trevisan, calificându-se pentru sferturile de finală.

Begu şi Trevisan au fost dominate la toate capitolele, au comis mai multe duble greşeli şi au avut mai multă consistenţă în setul secund, în care au condus la un ghem diferenţă până la 4-3, după care adversarele au luat trei ghemuri consecutive şi au câştigat întâlnirea.

Capăt de drum şi pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, locul 40 mondial, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al turneului de categoria WTA 1000 de la Cincinnati. Cîrstea a fost învinsă de jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 18 mondial, scor 2-6, 3-6, după un meci care a durat puţin peste o oră, 65 de minute mai exact.

Pentru prezenţa în turul doi la Cincinnati, Sorana Cîrstea va primi 16.340 de dolari şi va mai aduna 60 de puncte în clasamentul WTA.

România o mai are la simplu la Cincinnati doar pe Simona Halep, locul 6 WTA, care va evolua în turul doi contra rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 20 mondial, în cursul nopţii de miercuri spre joi.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele