Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Irina Begu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep. ”Sper să se facă dreptate”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21212455/1/halep.jpg

Simona Halep a anunţat că audierea sa în cazul de dopaj din cauza căruia este suspendată de mai multe luni a fost amânată, la solicitarea Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Halep a precizat că prin amânările repetate care o fac să nu poată participa la turnee ITIA distruge nu doar reputaţia ei, ci şi pe ea ca jucătoare. “Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată”, a menţionat sportiva.

Irina Begu (27 WTA) şi-a manifestat susţinerea pentru Halep şi a dezvăluit că i-a trimis mesaje de încurajare.

”Nu ştiu regulile ITIA, deci nu pot să comentez foarte mult despre acest caz (n.r. - aceste amânări) pentru că nu sunt în măsură, însă pot să spun doar că îmi pare rău de Simona, că trece prin aşa ceva. Este ceva ce nu-ţi doreşti niciodată în carieră să păţeşti.

Eu am vorbit cu ea, am ţinut legătura, i-am trimis mesaje de încurajare şi sper să se facă dreptate cât mai repede, să aibă loc acel proces pentru că până la urmă despre asta e vorba, să-şi demonstreze nevinovăţia"
, a declarat Begu, pentru EuroSport.

Calificare fără emoţii în turul II la Roland-Garros

Jucătoarea Irina Begu, cap de serie numărul 27, s-a calificat în turul doi al turneului de grand slam de la Roland-Garros.

Begu, locul 27 WTA, a trecut în primul tur de sportiva din Ungaria Anna Bondar, numărul 104 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 39 de minute.

În runda următoare, Irina Begu o va întâlni pe italianca Sara Errani, numărul 73 mondial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele