Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Irina Begu, OUT şi ea de la Wimbledon. A pierdut în trei seturi cu Jelena Ostapenko

Tenis Publicat pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20760022/1/irina-begu.jpg

Irina Begu, locul 43 WTA, a fost eliminată, vineri, în turul trei al tabloului de simplu feminin de la Wimbledon. Begu a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, locul 17 WTA şi favorită 12, scor 3-6, 6-1, 6-1, într-o oră şi 29 de minute.

Dintre românce, pe tabloul de simplu a rămas doar Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie 16, care va juca în turul trei cu poloneza Magdalena Frech, numărul 92 mondial.

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Wimbledon!

Simona Halep a învins-o, joi, pe belgianca Kirsten Flipkens, locul 190 mondial, şi a acces în turul trei la Wimbledon. Românca s-a impus în două seturi dar nu fără probleme, scor 7-5, 6-4, iar în turul trei va evolua contra polonezei Magdalenei Frech, locul 92 mondial.

Pentru Kirstens Flipkens, acesta a fost ultimul meci la simplu din carieră. Ea a anunţat că se retrage după experienţa din acest an de la Wimbledon.

Referitor la Simona Halep, rămâne să vedem ce va face în turul următor, dar e greu de crezut că va avea dificultăţi sau că va pierde set cu Frech, dat fiind şi locul ocupat de aceasta.

Nu e vorba despre meciul meu acum, ci doar despre ea (n.r. - despre Kirsten Flipkens). Mă bucur că am putut juca împotriva ei. Am învăţat multe de la ea, am jucat de multe ori împotriva ei.

Mi-a fost teamă înaintea meciului, antrenorul meu poate confirma. Vreau să te felicit pentru întreaga ta carieră, ne vei lipsi, mult succes în tot ce îţi propui mai departe”, a declarat Simona Halep.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele