Ultima oră
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami

Irina Begu s-a calificat în turul doi la dublu, la Roland Garros. Românca e calificată şi în turul trei la simplu

Tenis Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20719657/1/irina-begu.jpg

Irina Begu şi partenera ei de dublu, Camila Osorio, din Columbia, au reuşit, joi, calificarea în turul doi la Roland Garros, după ce au trecut favoritele 11, Shuko Aoyama (Japonia) şi Hao-Ching Chan (Taiwan). Begu şi Osorio s-au impus, scor 6-3, 7-5, după o oră şi 30 de minute de joc.

În turul doi, ele vor juca în compania perechii franceze Caroline Garcia/Kristina Mladenovici, beneficiara unui wild card.

Cuplurile calificate în turul al doilea îşi asigură 25.000 de euro şi câte 130 de puncte WTA.

Tot joi, după un meci "cu cântec", Irina Begu, locul 63 WTA, s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-7 (3), 6-3, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 30.

Românca a fost aproape să fie descalificată în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, din cauza unui incident pe care l-a provocat.

La scorul de 7-6 (3), 3-6, 2-0, 15-0 pentru Alexandrova, pe serviciul acesteia, Irina Begu s-a îndreptat spre marginea terenului să-şi schimbe racheta.

Însă ea a aruncat de distanţă racheta, care a lovit scaunul de odihnă şi a ricoşat în tribună, lovind un copil, aflat pe primul rând.

Gestul nu a fost unul violent, mai degrabă unul de lehamite, iar Irina şi-a cerut imediat scuze. Cu toate acestea, arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului.

În ciuda acestui incident, jucătoarea română a putut să revină de două ori în decisiv, de la 0-2 şi 2-4, impunându-se după două ore şi 35 de minute.

Imediat ce a terminat jocul, învingătoarea s-a dus la copilul pe care l-a lovit şi a făcut o fotografie cu el.

Begu va evolua în turul al treilea cu Leolia Jeanjean, locul 227 WTA, beneficiară a unui wild card, care a eliminat-o pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 8 WTA, scor 6-2, 6-2.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele