Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Irlanda s-a impus în Scoţia şi se gândeşte la Marele Şlem, în Turneul celor 6 Naţiuni

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21054291/1/profimedia-0762237529.jpg

Echipa naţională de rugby a Irlandei a învins în deplasare, reprezentativa Scoţiei, scor 22-7, într-un meci din Turneul celor Şase Naţiuni la rugby.

Irlanda s-a impus la Edinburgh, pe stadionul Murrayfield, după o primă repriză echilibrată şi încheiată cu scorul de 8-7 în favoarea irlandezilor. Ambele echipe au reuşit câte un eseu, scoţienii prin Huw Jones, în minutul 16, iar oaspeţii prin Mack Hansen, în minutul 27.

Irlandezii s-au desprins în repriza secundă, după o evoluţie excelentă. Au mai înscris două eseuri James Lowe (min. 56) şi Jack Conan (min. 61), iar Irlanda, victorioasă şi în Scoţia, va întâlni Anglia sâmbăta viitoare, urmând să obţină, în cazul unei victorii, Marele Şlem în ediţia 2023 a Turneului celor Şase Naţiuni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele