Ultima oră
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

Ironia lui Ionel Ganea când a auzit că Andreea Compagno a fost chemat la naţionala Italiei: ”L-a luat Mancini? De urechi sau ce?”

FCSB Publicat pe 27 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21078362/1/ionel-ganea-voluntari.jpg

Andrea Compagno a ajuns în atenţia selecţionerului Squidrei Azzurra, Roberto Mancini, după ce atacantul italian al roş-albaştrilor a impresionat cu evoluţiile sale din acest sezon.

Mai mult decât atât, Gigi Becali l-a inclus pe fotbalist în top 3 al celor mai valoroşi atacanţi din istoria clubului bucureştean, alături de Pantelis Kapetanos şi Cyril Thereau.

Astfel, Ionel Ganea a vorbit despre decizia lui Roberto Macini în ceea ce îl priveşte pe Andrea Compagno.

De asemenea, Mancini, fost atacant la Sampdoria şi la naţională, a declarat că i-a urmărit evoluţia lui Compagno în ultimii doi ani. El l-a adăugat pe italian pe lista preliminară a Italiei pentru debutul în campania de calificare la EURO 2024, dar nu l-a mai păstrat în lot.

”L-a luat Mancini? De urechi sau ce?”

”L-a luat pe Compagno (n.r. - selecţionerul Roberto Mancini). De urechi!? De ce!? Are şi el un an bun - Compagno vrea să-l ia de urechi - dacă merge bine, va fi luat în următoarele meciuri de Mancini. Italia nu traversează nici ea o perioadă foarte bună, toţi ochii vor fi pe el, totul depinde de el, de cum va evolua la FCSB. Sunt de părere că Andrea Compagno va ajunge la echipa naţională", a spus Ionel Ganea, pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele