Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Fiorentina 2-3. Claudio Ranieri îşi ia adio de la fotbal cu un eşec dramatic VIDEO | Cagliari - Fiorentina 2-3. Claudio Ranieri îşi ia adio de la fotbal cu un eşec dramatic
Dorit de granzii Superligii, Marius Ştefănescu a intrat pe radarul unui club din străinătate Dorit de granzii Superligii, Marius Ştefănescu a intrat pe radarul unui club din străinătate
Surpriză mare la Craiova! Andrei Ivan a anunţat că vrea să plece, iar Mihai Rotaru a reacţionat imediat: ”Există o probabilitate!”

Surpriză mare la Craiova! Andrei Ivan a anunţat că vrea să plece, iar Mihai Rotaru a reacţionat imediat: ”Există o probabilitate!”
”Nu cred că va mai rămâne la FCSB”. Campioana s-ar mai putea despărţi în această vară de un fundaş ”Nu cred că va mai rămâne la FCSB”. Campioana s-ar mai putea despărţi în această vară de un fundaş
Kylian Mbappe îşi doreşte în continuare să participe la JO. “Sunt speciale, mai ales că au loc la Paris” Kylian Mbappe îşi doreşte în continuare să participe la JO. “Sunt speciale, mai ales că au loc la Paris”
Bomba momentului! Ianis Hagi, pe urmele tatălui său. Fotbalistul poate prinde transferul carierei: ”Echipa lui vrea să îl vândă!”

Bomba momentului! Ianis Hagi, pe urmele tatălui său. Fotbalistul poate prinde transferul carierei: ”Echipa lui vrea să îl vândă!”

Ironia lui Ionel Ganea când a auzit că Andreea Compagno a fost chemat la naţionala Italiei: ”L-a luat Mancini? De urechi sau ce?”

FCSB Publicat pe 27 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21078362/1/ionel-ganea-voluntari.jpg

Andrea Compagno a ajuns în atenţia selecţionerului Squidrei Azzurra, Roberto Mancini, după ce atacantul italian al roş-albaştrilor a impresionat cu evoluţiile sale din acest sezon.

Mai mult decât atât, Gigi Becali l-a inclus pe fotbalist în top 3 al celor mai valoroşi atacanţi din istoria clubului bucureştean, alături de Pantelis Kapetanos şi Cyril Thereau.

Astfel, Ionel Ganea a vorbit despre decizia lui Roberto Macini în ceea ce îl priveşte pe Andrea Compagno.

De asemenea, Mancini, fost atacant la Sampdoria şi la naţională, a declarat că i-a urmărit evoluţia lui Compagno în ultimii doi ani. El l-a adăugat pe italian pe lista preliminară a Italiei pentru debutul în campania de calificare la EURO 2024, dar nu l-a mai păstrat în lot.

”L-a luat Mancini? De urechi sau ce?”

”L-a luat pe Compagno (n.r. - selecţionerul Roberto Mancini). De urechi!? De ce!? Are şi el un an bun - Compagno vrea să-l ia de urechi - dacă merge bine, va fi luat în următoarele meciuri de Mancini. Italia nu traversează nici ea o perioadă foarte bună, toţi ochii vor fi pe el, totul depinde de el, de cum va evolua la FCSB. Sunt de părere că Andrea Compagno va ajunge la echipa naţională", a spus Ionel Ganea, pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele