Ultima oră
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV
Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV

Îşi va face Darius Olaru un tatuaj dacă România va trece de grupe? Căpitanul campioanei a răspuns fără să stea pe gânduri

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21626072/1/antrenament-oficial-romania-03-06-2024.jpg

Au mai rămas foarte puţine zile până la startul Campionatului European. România va debuta, luni, de la ora 16:00, iar primul adversar va fi Ucraina.

Darius Olaru face parte din lot şi a prefaţa turneul final din Germania. Căpitanul campioanei este de părere că România poate termina pe locul secund grupa. De asemenea, Olaru a numit cele două echipe care vor ajunge în finală şi a oferit un răspuns interesant când a fost întrebat dacă îşi va face un tatuaj în cazul în care naţionala va trece de grupe.

"Până la urmă, jucăm cu toate trei din grupă. Important e să pornim bine, pentru că apoi vom putea gestiona altfel partidele următoare. Trebuie să ne ridicăm la nivelul unui European. Sigur, Ucraina are o echipă foarte bună, dar diferenţa va fi făcută la detalii.

De Bruyne e incredibil. Vine din cel mai important campionat din lume. Dintre echipele puternice, capii de serie, vedeam Belgia cea mai slabă. Dar când stai apoi să te uiţi ce jucători au în lot, se schimbă raţionamentul. Chiar dacă nu mai e acea Belgie care se afla la un moment dat pe primul loc mondial în topul FIFA, rămâne un adversar complicat.

Sunt cam de nivelul nostru (n.r. Slovacia), una peste alta. Cu ei ne vom lupta pentru calificarea din această grupă.

Da (n.r. România să termine pe una din primele două poziţii). O putem face! E un nucleu de jucători păstrat în mod constant. Lotul nu s-a schimbat major de la o selecţie la alta. Asta a ajutat la obţinerea unei unităţi şi, în final, la calificare.

Franţa – Portugalia (n.r. finala la EURO). Dacă ar stabili grupul să facem ceva împreună (n.r. un tatuaj dacă România va trece de grupe), n-aş spune ”nu”. Dar, în caz contrar, n-am nimic în plan.

Forţa grupului şi calitatea juătorilor (n.r. calităţile naţionalei). Nu mă gândesc (n.r. defectele selecţionatei)! Vrem să fim perfecţi la Euro!", a declarat Darius Olaru pentru Sport pe Surse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri