Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Îşi vor reproşa asta toată viaţa! Zeci de fani ai Realului au ratat revenirea de excepţie cu Manchester City

Real Madrid Publicat pe 5 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20695891/1/fani-real.png

Anumiţi fani ai lui Real Madrid nu au fost prea inspiraţi aseară, la revenirea de excepţie a favoriţilor. Au preferat să plece destul de repede de la stadion, la 1-0 pentru englezi, şi au ratat una dintre cele mai importante meciuri din istoria recentă a madrilenilor.

Suporterii albilor, în număr de câteva zeci, au plecat de pe Santiago Bernabeu înainte de finalul celor 90 de minute, în speranţa că nu va fi prea aglomerat la ieşiri, pentru a ajunge mai repede acasă, într-o seară care se contura a fi una neagră pentru Real.

Nu au pus în balanţă revenirile făcute de favoriţi în trecut, astfel că apoi s-au văzut nevoiţi să urmărească prelungirile partidei şi calificarea Realului Madrid în finala Ligii Campionilor de pe bordurile de la intrarea pe stadion, pe telefoane.

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru Real au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, E. Militao (Vasquez ‘115), Nacho, Fe. Mendy – Kroos (Rodrygo ’68), Casemiro (Camavinga ’75), Modric (Asensio ’75) - Valverde, Benzema (Ceballos ‘105), Vinicius (Vallejo ‘115). Antrenor: Carlo Ancelotti.
  • Manchester City: Ederson – Walker (Gundogan ’72), R. Dias, Laporte, Cancelo - B. Silva, Rodri (Sterling ’99), De Bruyne (Zincenko ’72) – Mahrez (Fernandinho ’85), Gabriel Jesus (Grealish ’78), Foden. Antrenor: Josep Guardiola.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Italia, cu Daniele Orsato la centru.

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur. Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele