Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Istvan Kovacs a fost delegat şi la un meci din optimile CM

CM 2022 Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20940505/1/kovacs.jpg

Arbitrul Istvan Kovacs face parte din brigada delegată la meciul Portugalia – Elveţia, care se va disputa marţi, în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Kovacs va fi arbitru de rezervă.

La centru se va afla mexicanul Cesar Ramos, ajutat la cele două linii de conţionalii săi Alberto Morin şi Migel Hernandez.

Istvan Kovacs a mai fost în Qatar arbitru de rezervă la şapte partide din grupe.

Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Cupa Mondial

Istvan Kovacs (38 de ani) are şanse mici să arbitreze vreun meci la Campionatul Mondial din Qatar. Situaţia celui mai valoros central român al momentului a fost explicată de către Ion Crăciunescu, cel care a dezvăluit condiţiile în care "cavalerul fluierului" din Carei ar putea face pasul de la statutul de rezervă la cel de "titular".

La meciul Croaţia - Belgia, decisiv pentru soarta Grupei F, Kovacs va fi arbitru de rezervă pentru a şaptea oară la acest Mondial. Asta deşi a arbitrat, în trecutul apropiat, o semifinală de Liga Campionilor şi finala Conference League. Iar explicaţia e dată de faptul că românul a fost trecut de FIFA pe lista arbitrilor de suport, acei "centrali" care vor oficia un meci doar în cazul în care omologii lor din prima linie se vor accidenta sau vor avea o altă problemă care-i va împiedica să apară pe teren:

"Am o informaţie despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Aşa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva.  Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuţi cei tineri, care sunt de perspectivă. 

I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva şi va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi şi pentru el, îl felicit că a ajuns acolo. E la un Campionat Mondial, câştigă nişte bani foarte frumoşi şi e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiţie e din ce în ce mai greu", a declarat Ion Crăciunescu, pentru DigiSport.

Pentru prezenţa în Qatar, Kovacs va primi din partea FIFA nu mai puţin de 70.000 de dolari.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele