Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Istvan Kovacs, criticat după AC Milan - Napoli! Luciano Spalletti l-a atacat pe arbitrul român

Champions League Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21094830/1/kovacs.jpg

Istvan Kovacs a fost atacat pentru modul în care a condus AC Milan – Napoli, partidă care a fost LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. S-au impus gazdele, scor 1-0, iar antrenorul napoletanilor, Luciano Spalletti, a avut cuvinte de critică pentru modul în care a judecat anumite faze, pentru că nu a penalizat anumiţi jucători de la gruparea milaneză.

Două faze au fost incriminate de Spalletti în special, anumite faulturi şi gesturi nesportive ale jucătorilor de la AC Milan. Trebuia să îi sancţioneze arbitrul român, după cum a afirmat antrenorul italian.

Aş fi vrut un cartonaş galben pentru Krunic, care a făcut 4-5 faulturi mai rele decât cel pentru care Zielinski a fost avertizat. Dar astea sunt lucruri italieneşti, nu vorbesc despre arbitru. Nu voi comenta eu, o va face Rosetti (n.r. - şeful arbitrilor la UEFA).

Iar fanionul rupt de Leao... toţi copiii din lume care au urmărit meciul au primit mesajul că «poţi zdrobi fanioanele şi nimic nu ţi se va întâmpla», că pot da cu piciorul în orice de pe teren. Un gest nesportiv, care dă liber la aşa ceva, un lucru incredibil care va scrie istorie în fotbal”, a precizat Spalletti, citat de Sky Italia.

Cu toate acestea, Luciano Spalletti consideră că meciul rămâne deschis în retur: ”Meciul rămâne foarte deschis. Am văzut o atitudine bună de la jucătorii mei, o reacţie bună după ce s-a întâmplat în ligă (înfrângere 4-0).

Sunt jucători care nu au experienţă internaţională, care sunt la o vârstă la care nu au jucat încă meciuri de această importanţă, dar am văzut o reacţie grozavă, mereu jucând sus, mergând la dueluri. Maignan a avut două sau trei intervenţii cruciale. Mi-am regăsit cel mai bun Napoli, va fi cazul şi la retur", a spus Spalletti.

Real Madrid şi AC Milan, victorii în meciurile de miercuri

Formaţia Real Madrid a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Tot miercuri, AC Milan s-a impus cu 1-0 în confruntarea de acasă cu Napoli, partidă arbitrată de Istvan Kovacs. La ambele meciuri oaspeţii au primit cartonaş roşu.

La Madrid, Real a câştigat datorită golurilor marcate de Benzema ’21 şi Asensio ’74. În minutul 59, de la Chelsea a fost eliminat Ben Chilwell.

La Milano, a marcat Bennacer ’40. Istvan Kovacs l-a eliminat în minutul 74 pe Anguissa, de la Napoli.

Partidele retur se vor disputa la 18 aprilie.

În celelalte două sferturi de finală, disputate marţi, Inter Milano a învins în deplasare Benfica, scor 2-0, şi Manchester City a câştigat cu 3-0 confruntarea cu Bayern Munchen. Partidele retur vor avea loc la 19 aprilie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri