Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Istvan Kovacs, mesaj de mulţumire pentru toţi cei care l-au felicitat după prestaţia din partida, Manchester City - Real Madrid

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20688135/1/kovacs.jpg

Istvan Kovacs s-a remarcat în unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului, Manchester City - Real Madrid 4-3. Centralul român a arbitrat excelent turul semifinalei de UEFA Champions League.

O lume întreagă l-a lăudat pe Kovacs, după prestaţia excelentă din meciul de marţi seară. Arbitrul român a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care l-au felicitat după meci.

„Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în ultimele zile şi mi-au transmis mesaje de felicitare după meciul de alaltăieri (n.r. - marţi). Mă simt flatat şi bucuros în acelaşi timp că am reuşit împreună cu echipa mea să ieşim cu fruntea sus din acest meci istoric de UCL. Vă doresc tuturor multă sănătate”, a postat Istvan Kovacs pe pagina sa de Facebook.

Printre cei care l-au felicitat pe centralul din Carei se numără şi Ion Crăciunescu, care a susţinut că acesta va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar.

„L-au lăudat în Anglia şi Spania? E normal. Nimeni nu putea spune nimic rău de el. I-a ieşit tot. Kovacs nu poate lipsi de la Mondial. Pe lângă calitatea lui foarte mare, mai are un avantaj important: va fi neutru la turneul final, pentru că nu are echipă la Mondial. Nu avem naţională, măcar arbitru să avem în elită.

Îl văd acolo, normal. Cum îl văd şi într-o finală de cupă europeană. Nu poate lipsi de la Mondial. Cum să arbitrezi atât de bine o semifinală de Champions League şi să nu fii la Mondial. Ar fi strigător la cer”, a spus pentru GSP.ro, Crăciunescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri