Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Italienii au detonat "bomba"! Dennis Man, din Serie B direct în Champions League

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21554470/1/man-bun.jpg

Dennis Man face un sezon extraordinar la Parma, formaţie care este foarte aproape de promovarea în Serie A.

Evoluţiile românului au născut interesul mai multor echipe importante din Italia, dar Man ar putea să evolueze în alt campionat, din sezonul următor.

Jurnaliştii italieni au dezvăluit că exista negocieri între Parma şi Borussia Dortmund! Nemţii, calificaţi în sfeturile Champions League, şi-l doresc pe Dennis Man şi sunt gata să îi plătească Parmei nu mai puţin de 16 milioane de euro.

În acest moment, internaţionalul român poartă negocieri pentru prelungirea contractului, scadent anul viitor.

"Dortmund face presiuni pentru achiziţionarea lui Man de la Parma. Dennis este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Serie B, românul fiind cel care îi duce pe «cruciaţi» spre Serie A. Dovadă cele 13 goluri reuşite până acum în 31 de meciuri în campionat şi Coppa Italia. Borussia se află în discuţii cu conducerea Parmei pentru a-şi întări lotul în vara viitoare.

Negocierile dintre Man şi cei de la formaţia emiliană pentru prelungirea contractului său, scadent pe 30 iunie 2025, sunt în derulare de câteva săptămâni, iar jucătorul cere o mărire de salariu până la 1,8 milioane de euro.

 

N-ar fi exclus ca Krause să accepte în cele din urmă, dar pe BVB nu este simplu s-o refuzi. Tocmai de aceea, dacă nemţii îi forţează mâna pentru a-l cumpăra, va fi greu să îl ţină în Italia împotriva voinţei sale, chiar dacă în proximul sezon va juca din nou în Serie A", conform celor de la Parmalive.com

Chiar dacă Man şi-a exprimat dorinţa de a continua la Parma, rămâne de văzut dacă o va putea refuza pe Borussia Dortmund, una din cele mai importante echipe din Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele