Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Iulian Călin va arbitra meciul FC U Craiova - FCSB, de sâmbătă, din Casa Liga 1

FCSB Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20398652/1/fcsb.jpg

Arbitrul Iulian Călin va conduce la centru meciul FC U Craiova - FCSB, de sâmbătă, de la ora 20.00, din etapa a 9-a din Casa Liga 1. Călin va fi ajutat la centru de Valentin Avram, ajutat de Romică Bîrdeş şi Andrei Antonie. Observator va fi Adrian Comănescu.

Primul meci al zilei de sâmbătă, Chindia - Farul, de la ora 14.30, va fi condus de Andrei Chivulete.

El va fi ajutat de Vladimir Urzică şi Andrei Constantinescu, iar rezervă va fi Adrian Cojocaru. Observator a fost desemnat Sajtos Laszlo.

FC U Craiova şi FCSB se întâlnesc în etapa a 9-a din Casa Liga 1, azi de la ora 20:00. Partida are loc pe Stadionul ”Ion Oblemenco” şi poate fi văzută pe Look Sport +Prima Tv şi primaplay.ro.

Echipa mai în formă este, în mod evident, FSCB, care etapa trecută şi-a umilit rivala, pe Dinamo, cu scorul de 6-0. De partea cealaltă, FC U Craiova a pierdut cu 0-1 la Piteşti, cu FC Argeş. Înaintea începerii etapei a 9-a, FCSB e pe locul 7, cu 12 puncte, iar oltenii sunt pe 12, cu numai 8 puncte.

Echipele probabile:

  • FC U Craiova: Mogoşanu – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Van Durmen, Albu, Baeten – Sidibe, Marquet.
  • FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Cristea, Popescu – Cordea, Keşeru, Gheorghe.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele