Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21571265/1/demetrescu.jpg

O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League, informează FRF.

Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona, programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:30, pe Stamford Bridge.

Din brigadă mai fac parte asistenţii Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov, în timp ce al patrulea oficial va fi Frida Klarlund, din Danemarca. În camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Cătălin Popa.

În manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal feminin, disputată la Barcelona, Chelsea a câştigat cu 1-0. Barcelona nu mai pierduse un meci pe teren propriu din 2019 şi, pentru prima dată din martie 2016, nu a reuşit să înscrie pe teren propriu într-un meci de Liga Campionilor.

În cealaltă semifinală, programată duminică, 28 aprilie, se întâlnesc, la Paris, PSG şi Lyon, 2-3 în tur. Finala va avea loc în 25 mai, la Bilbao.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri