Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Iuliu Mureşan a anunţat că fotbaliştii lui Dinamo sunt plătiţi la zi acum: „Tot ce s-a promis, s-a achitat! Am semnat şi pentru primele băieţilor”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20620316/1/mur.jpg

Încet, încet pare că Dinamo începe să se stabilizeze. Iuliu Mureşan, administratorul special al „câinilor”, a anunţat că fotbaliştii sunt acum cu banii la zi, primind inclusiv şi ceva prime.

În ultimul timp, clubul din „Ştefan cel Mare” s-a confruntat cu foarte multe probleme financiare, iar fotbaliştii s-au confruntat deseori cu restanţe.

„Băieţii au arătat în sfârşit că înţeleg ceea ce ne dorim de la ei şi acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem şi puncte, se putea şi mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine.

Ne-am achitat şi de obligaţiile financiare, iar eu personal am semnat ştatele pentru primele promise băieţilor. Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noştri au luptat admirabil chiar şi cu doi oameni mai puţin, cât şi cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0. 

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun şi un punct. Acum nu ştiu dacă aceste prime au făcut ca băieţii să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a declarat Mureşan, potrivit Prosport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele