Ultima oră
VIDEO | Fulham - Liverpool 1-3. ”Cormoranii” o egalează pe Arsenal în fruntea Premier League VIDEO | Fulham - Liverpool 1-3. ”Cormoranii” o egalează pe Arsenal în fruntea Premier League
VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona
Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare” Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare”
VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3, în direct la Prima Sport 1! Houri măreşte diferenţa VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3, în direct la Prima Sport 1! Houri măreşte diferenţa
Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat” Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat”
Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros” Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”

Jadon Sancho ar putea reveni la Borussia Dortmund sub formă de împrumut

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21448923/1/sancho-united.jpg

Jadon Sancho, exclus din lotul echipei Manchester United, s-ar putea întoarce la Borussia Dortmund sub formă de împrumut în această lună, relatează BBC.

Sancho a refuzat să îşi ceară scuze antrenorului Erik ten Hag pentru o postare pe reţelele de socializare, după ce managerul a spus că absenţa sa la meciul din septembrie de la Arsenal a fost legată de performanţa sa la antrenament.

Extrema engleză, în vârstă de 23 de ani, a respins această afirmaţie şi a spus că a fost transformat într-un ţap ispăşitor.

De atunci, el se antrenează departe de prima echipă.

United l-a cumpărat pe Sancho de la Dortmund pentru 73 de milioane de lire sterline în iulie 2021.

Clubul Bundesliga este dispus să-i ofere lui Sancho posibilitatea unei reveniri în perioada de transfer din ianuarie.

Orice acord ar putea necesita ca United să plătească o parte semnificativă din salariul lui Sancho, având în vedere creşterea semnificativă pe care a primit-o atunci când a semnat pentru Diavolii Roşii.

mail-share icon Email
viewscnt