Ultima oră
Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul Thalisson Kelven a plecat de la ”U” Cluj! Echipa la care va evolua brazilianul
Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla Trofeul Sinaia: Dominic Marcu concurează acasă cu Tesla
Luka Modric a semnat Luka Modric a semnat
OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo OFICIAL | Transfer interesant bifat de Dinamo
Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup Grecul Stefanos Tsitsipas şi norvegianul Casper Ruud vor face parte din echipa Europei pentru Laver Cup
Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024 Ar fi incredibil! Pep Guardiola, dorit de finalista EURO 2024

Jalen Blesa a fost cedat şi va juca în preliminariile Champions League

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21629021/1/blesa.jpg

Jalen Blesa (23 de ani) o părăseşte pe Universitatea Craiova. Acesta a fost cedat la un club care va juca în preliminariile Champions League, unde ar putea da peste FCSB.

Cei de la Fanatik scriu că atacantul spaniol va îmbrăca tricoul campioanei Georgiei, Dinamo Batumi.

Campionatul Georgiei are un sistem diferit de desfăşurare. Batumi este în prezent pe locul 4, 31 de puncte. Lider este Dila Gori.

  • Doar 4 partide a reuşit să bifeze Blesa în tricoul oltenilor.

Jovan Markovic poate pleca şi de la Universitatea Craiova

 

Universitatea Cluj pregăteşte un super înlocuitor pentru Daniel Popa (28 de ani), plecat la FCSB. Ardelenii au pus ochii pe un fotbalist al Universităţii Craiova.

Este vorba despre Jovan Markovic (23 de ani). Mihai Moga, brand manager la Universitatea Cluj, a precizat că formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău are în vedere mai mulţi jucători cu profil ofensiv, iar unul din ei e şi omul oltenilor.

”Staff-ul nostru sportiv analizează mai mulţi jucători cu profil ofensiv, români şi străini. Da, printre jucătorii din Superliga la care ne uităm se află şi Jovan Markovic", a dezvăluit recent Moga, pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri