Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Jalen Blesa a fost cedat şi va juca în preliminariile Champions League

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21629021/1/blesa.jpg

Jalen Blesa (23 de ani) o părăseşte pe Universitatea Craiova. Acesta a fost cedat la un club care va juca în preliminariile Champions League, unde ar putea da peste FCSB.

Cei de la Fanatik scriu că atacantul spaniol va îmbrăca tricoul campioanei Georgiei, Dinamo Batumi.

Campionatul Georgiei are un sistem diferit de desfăşurare. Batumi este în prezent pe locul 4, 31 de puncte. Lider este Dila Gori.

  • Doar 4 partide a reuşit să bifeze Blesa în tricoul oltenilor.

Jovan Markovic poate pleca şi de la Universitatea Craiova

 

Universitatea Cluj pregăteşte un super înlocuitor pentru Daniel Popa (28 de ani), plecat la FCSB. Ardelenii au pus ochii pe un fotbalist al Universităţii Craiova.

Este vorba despre Jovan Markovic (23 de ani). Mihai Moga, brand manager la Universitatea Cluj, a precizat că formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău are în vedere mai mulţi jucători cu profil ofensiv, iar unul din ei e şi omul oltenilor.

”Staff-ul nostru sportiv analizează mai mulţi jucători cu profil ofensiv, români şi străini. Da, printre jucătorii din Superliga la care ne uităm se află şi Jovan Markovic", a dezvăluit recent Moga, pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt