Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Jandarmii au venit la baza lui Ciprian Marica! Fostul atacant s-a deplasat de urgenţă la faţa locului

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21599310/1/mari.jpg

Probleme pentru Ciprian Marica. Jandarmii au intervenit la baza deţinută de fostul atacant, care s-a deplasat de urgenţă la faţă locului.

Conform iamsport, incidentul are loc la baza sportivă "Voinţa". Marica a pierdut procesul cu Cătălin Micula, astfel că patronul clubului Tennis Performance Team s-a prezentat cu executorii judecătoreşti şi cu Marica la baza sportivă.

Toată povestea a început în urmă cu şapte ani. Atunci, Cătălin Micula a închiriat cele şase terenuri de tenis din cadrul bazei. Pe 1 februarie 2023, clienţii şi angajaţii Tennis Performance Team au fost împiedicaţi să mai intre în baza sportivă deţinută de Marica. Motivele ar fi fost datoriile pe care firma le aveam şi faptul că contractele au expirat.

Micula a replicat şi l-a dat în judecată pe Marica, motivând că a fost evacuat abuziv. Cătălin Micula a avut câştig de cauză, astfel că astăzi s-a prezentat la baza sportivă pentru a pune în aplicare decizia instanţei de judecată.

Imediat după, la baza sportivă a ajuns şi Marica, care a refuzat să dea declaraţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele