Ultima oră
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Adversar incomod pentru lidera Superligii. Echipele de start! LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Adversar incomod pentru lidera Superligii. Echipele de start!
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1
Marcus Rashford a scăpat nevătămat dintr-un accident în apropiere de baza de la Carrington Marcus Rashford a scăpat nevătămat dintr-un accident în apropiere de baza de la Carrington

Japonia vrea să organizeze Cupa Mondială de rugby din 2035

Rugby Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21094808/2/profimedia-0753805236.jpg

Japonia şi-a exprimat dorinţa de a organiza din nou Cupa Mondială de Rugby din 2035, după ce a găzduit-o în 2019, a anunţat, miercuri, preşedintele forului japonez, Kensuke Iwabuchi.

El a spus că a informat organismul internaţional World Rugby despre dorinţa Japoniei de a găzdui din nou evenimentul în 2035 pentru competiţia masculină şi în 2037 pentru turneul feminin. „Vrem să o facem cât mai curând”, a spus el, adăugând că vor trebui examinate condiţiile de alocare.

Următoarele ţări gazdă ale Cupei Mondiale masculine alese de World Rugby, Australia în 2027 şi Statele Unite ale Americii în 2031, au moştenit şi competiţia feminină, programată doi ani mai târziu. În 2019, Japonia a devenit prima ţară, cu excepţia naţiunilor cunoscute în mod tradiţional pentru practica lor de rugby, care a găzduit Cupa Mondială.

Japonia „doreşte să fie echipa numărul 1 din lume” atunci când vine vorba de organizarea acestei posibile noi Cupe Mondiale, a spus Iwabuchi.

Cupa Mondială masculină din 2023 este organizată în Franţa. în perioada 8 septembrie - 28 octombrie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele