Ultima oră
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros
Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB

Japonia vrea să organizeze Cupa Mondială de rugby din 2035

Rugby Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21094808/2/profimedia-0753805236.jpg

Japonia şi-a exprimat dorinţa de a organiza din nou Cupa Mondială de Rugby din 2035, după ce a găzduit-o în 2019, a anunţat, miercuri, preşedintele forului japonez, Kensuke Iwabuchi.

El a spus că a informat organismul internaţional World Rugby despre dorinţa Japoniei de a găzdui din nou evenimentul în 2035 pentru competiţia masculină şi în 2037 pentru turneul feminin. „Vrem să o facem cât mai curând”, a spus el, adăugând că vor trebui examinate condiţiile de alocare.

Următoarele ţări gazdă ale Cupei Mondiale masculine alese de World Rugby, Australia în 2027 şi Statele Unite ale Americii în 2031, au moştenit şi competiţia feminină, programată doi ani mai târziu. În 2019, Japonia a devenit prima ţară, cu excepţia naţiunilor cunoscute în mod tradiţional pentru practica lor de rugby, care a găzduit Cupa Mondială.

Japonia „doreşte să fie echipa numărul 1 din lume” atunci când vine vorba de organizarea acestei posibile noi Cupe Mondiale, a spus Iwabuchi.

Cupa Mondială masculină din 2023 este organizată în Franţa. în perioada 8 septembrie - 28 octombrie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele