Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Japonia vrea să organizeze Cupa Mondială de rugby din 2035

Rugby Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21094808/2/profimedia-0753805236.jpg

Japonia şi-a exprimat dorinţa de a organiza din nou Cupa Mondială de Rugby din 2035, după ce a găzduit-o în 2019, a anunţat, miercuri, preşedintele forului japonez, Kensuke Iwabuchi.

El a spus că a informat organismul internaţional World Rugby despre dorinţa Japoniei de a găzdui din nou evenimentul în 2035 pentru competiţia masculină şi în 2037 pentru turneul feminin. „Vrem să o facem cât mai curând”, a spus el, adăugând că vor trebui examinate condiţiile de alocare.

Următoarele ţări gazdă ale Cupei Mondiale masculine alese de World Rugby, Australia în 2027 şi Statele Unite ale Americii în 2031, au moştenit şi competiţia feminină, programată doi ani mai târziu. În 2019, Japonia a devenit prima ţară, cu excepţia naţiunilor cunoscute în mod tradiţional pentru practica lor de rugby, care a găzduit Cupa Mondială.

Japonia „doreşte să fie echipa numărul 1 din lume” atunci când vine vorba de organizarea acestei posibile noi Cupe Mondiale, a spus Iwabuchi.

Cupa Mondială masculină din 2023 este organizată în Franţa. în perioada 8 septembrie - 28 octombrie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele