Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Jaqueline Cristian s-a alăturat CS Dinamo

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21629068/1/cristian.jpg

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian, locul 66 WTA, s-a alăturat Clubului Sportiv Dinamo, a anunţat, joi, gruparea bucureşteană.

”Mă bucur să fac parte din familia Dinamo. Sper să fie cu folos şi cu noroc. Îmi place vibe-ul acestei colaborări şi sper să aducă numai rezultate bune”, a declarat jucătoarea în vârstă de 26 de ani.

Jaqueline Cristian a avut un an bun, cu o semifinală disputată la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar şi cu o contribuţie importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup. Jaqueline a învins-o la simplu pe Lesia Tsurenko şi mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

“Jaqueline va fi aproape sigur în delegaţia olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”, a adăugat CS Dinamo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele