Ultima oră
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton

Jasmine Paolini a câştigat turneul WTA 1000 Dubai, al doilea titlu din cariera sa

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21503686/1/paolini.jpg

Jasmine Paolini a câştigat, sâmbătă, cel mai important trofeu din cariera sa, învingând-o pe jucătoarea venită din calificări Anna Kalinskaya, cu 4-6, 7-5, 7-5 în finala turneului WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships.

În drumul spre trofeu, Paolini a trecut în semifinale de Sorrana Cîrstea.

Sâmbătă, italianca Paolini, numărul 26 mondial, a învins-o pe Kalinskaya, locul 40 mondial, în 2 ore şi 13 minute, revenind de la un break în seturile doi şi trei. Cu această victorie, Paolini îşi adjudecă al doilea titlu la simplu din carieră în circuitul WTA, primul la nivelul WTA 1000.

Paolini a cucerit primul titlu de simplu din carieră la WTA 250 Portoroz în 2021, învingând-o pe Kalinskaya în drumul spre acel trofeu. De la acel triumf, însă, Paolini a fost în trei finale şi le-a pierdut pe toate.

Paolini este a treia italiancă triumfătoare la un turneu WTA 1000, după Flavia Pennetta la Indian Wells 2014 şi Camila Giorgi la Montreal 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele